Samenwerkingen

Beste lezers,
Beste brands en PR bureaus,

Ik heb ondertussen al 7 jaar deze blog en heb veel zien veranderen de laatste jaren. Zeker op het vlak van commerciële samenwerkingen is er een enorme boom van mogelijkheden die mij hebben aangespoord om hier een duidelijk standpunt over in te nemen.

Moest ik op alle mails die mijn mailbox binnenkomen een review schrijven denk ik dat mijn lezers al lang hadden afgehaakt. En dat mijn blog in alle richtingen zou gaan waardoor ik vooral mijzelf zou verliezen in dit hele verhaal. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat ik niet voor iedereen goed kan doen en dat ik vooral mijzelf recht in de ogen moet kunnen blijven kijken.

Deze blog is altijd mijn hobby geweest en de content is steeds in die optiek geschreven. Met goesting, met enthousiasme, met een kwinkslag over de dingen die ik, en bij uitbreiding wij, hier ten huize van mama van vijf leuk vinden. Dit is en blijft keihard de leidraad van mijn blog.

Anderzijds zie ik dat er merken, producten of organisaties zijn, die ik een warm hart toedraag, die openstaan voor samenwerkingen en waar er een leuke return is voor ons als gezin. Wetende hoeveel tijd ik dagelijks in mijn blog steek om alle mailtjes persoonlijk te beantwoorden, foto's te trekken en blogposts te schrijven vind ik dit een leuke meerwaarde waar ik zeker niet afkerig tegenover sta.

Ik wil hier zeker niet schijnheilig over doen en heb daarom besloten om bij elke gesponserde blogpost dit heel duidelijk te vermelden. Zodanig dat lezers die dit niet zo fijn vinden hiermee verder kunnen, alle respect hier voor. Maar weet ook dat als ik meewerk aan een gesponsorde post dit altijd voor een product/dienst/activiteit zal zijn dat past bij mamavanvijf en waarvoor ik zin in heb om het product met goesting, enthousiasme en op authentieke wijze te reviewen. Ik heb nooit de intentie gehad om een onafhankelijke blog te schrijven...maar wel een authentieke blog en ik hoop dat jullie hem ook zo ervaren.

liefs

Anne
mama van vijf

8 opmerkingen:

 1. Respect! Goed en eerlijk geschreven, meer vraagt een trouwe bloglezer niet. Ik blijf fan, en even zeer van de gesponsorde als van de niet-gesponsorde posts ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk! Ik vind het fijn dat je authentiek blijft en ik denk dat we dat als lezer ook echt wel voelen. Dat er dan af en toe een review tussen zit waar wij ook echt wel van kunnen leren, dat vind ik heel terecht en boeiend. De return voor je gezin is dan ook dubbel en dik verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sinds een klein jaartje volg ik je, was al heel snel fan, en nu nog meer. Fijn die eerlijkheid. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinds een klein jaartje volg ik je, was al heel snel fan, en nu nog meer. Fijn die eerlijkheid. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amaai echt knap wat je doet , hoe je het doet weet ik ni maar je mag er fier op zijn. Ik ben alleenstaande mama van een zoon bijna 4 en een dochter bijna 2 vind het echt enorm zwaar . Heb al 2 heel moeilijke relaties gehad nu had ik een goede vriend en nu heb ik er ruzie mee ��Ik zit ereelf onderdoor en je moet rechtblijven voor de kids ik hou het al 2 weken vol. Lig nachten wakker men energie geraakt op��

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amaai echt knap wat je doet , hoe je het doet weet ik ni maar je mag er fier op zijn. Ik ben alleenstaande mama van een zoon bijna 4 en een dochter bijna 2 vind het echt enorm zwaar . Heb al 2 heel moeilijke relaties gehad nu had ik een goede vriend en nu heb ik er ruzie mee ��Ik zit ereelf onderdoor en je moet rechtblijven voor de kids ik hou het al 2 weken vol. Lig nachten wakker men energie geraakt op��

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toevallig deze site ontdekt. Ik ben ook een mama van 5 maar die zijn een stukje ouder (tussen 22 en 30 jaar) én deels het huis uit. Ik vind het leuk om de avonturen te lezen die ik ook voor een stuk heb meegemaakt.
  Leuk om te volgen :-).

  BeantwoordenVerwijderen