vrijdag 29 maart 2019

Sweaters met karakter

Ben ik de enige moeder die eerst alle namen van kinderen opsomt voor ik de juiste naam zeg? Zeker in het heetst van de strijd durf ik al eens de bal mis te slaan met soms hilarische scènes als gevolg :-).  Ik was dan ook helemaal gewonnen toen ik deze gepersonaliseerde sweaters zag, zeker omdat ik al vaak had gedacht om er zo zelf te flocken maar er nooit toe kwam. 

Het leuke aan deze sweaters is ook dat je een foto van je kind mag meesturen en wat adjectieven die je kind beschrijven zodanig dat het echt een hele gepersonaliseerde sweater wordt. Kato en Lola wouden wel liever een kleinere tekening aan de voorkant maar voor de rest waren ze alle vijf stuk voor stuk fan van hun exemplaar. En aangezien ik als ondernemers onder elkaar graag kleine zaakjes een hart onder de riem steek maak ik maar zal te graag wat reclame voor Studio Loco . Dus als je nog op zoek bent naar een origineel communie/lentefeest cadeautje. Je weet waar je moet zijn :-)


1 opmerking: