woensdag 27 maart 2019

Vakantieplanning versie 183


Ik vraag mij eigenlijk af hoe ik er in hemelsnaam al 12 jaar in ben geslaagd om en de krokusvakantie, de paasvakantie, de 9!!! weken zomervakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie te overbruggen met 5 kinderen en 25 dagen vakantie. Concreet wil dit zeggen dat ik van de 15 weken schoolvakantie ik er zelf 5 zelf van kan coveren....de overige 10 weken zelf creatief op te vullen, alsjeblieft. En ik moet zeggen dat ik het een beetje moe ben. Elk jaar hetzelfde liedje... Maar het is wat het is, dus let's do it again (and again, and again, and again).

Gelukkig zijn mijn ouders en schoonouders er, is er een mooi kampaanbod en kunnen we gebruik maken van speelplein en geraken zo de weken allemaal ingevuld. Heb naast de tienerkampen voor Kato en Lola ook een keitof aanbod gevonden voor lager school kinderen bij Idee Kids waar Lukas en Fee een Secret agents kamp gaan volgen en Ella een sterren op de catwalk kamp. Meer zelf ik kwam met de organisatie in contact en mijn enthousiame over hun aanbod resulteerde in het feit dat ik een kortingscode mocht weggeven aan mijn lezers. Dus moest je toevallig nog op zoek zijn net als ik een paar weken geleden naar leuke kampjes, die niet te duur zijn en nog niet volzet check hun website en gebruik de code MAMAVANVIJFKIDS.

Maar desalnietemin ben ik aan het aftellen naar de zomer waar ze gewoon allemaal vakantiejobs kunnen doen. Direct 1 maand gecoverd :-D

1 opmerking:

  1. Met drie kinderen in vakantiejobmodus moet ik je er helaas op wijzen dat dit soms ook wel een taximama-job wordt... maar de hey van de centen die ze verdienen worden ook wel eens iets besteed aan iets fijn voor die mama dus ... elke leeftijd heeft zijn charmes :-) Courage !!

    BeantwoordenVerwijderen