zondag 10 februari 2019

Coole kampen alarm!!!

Elk jaar weer hetzelfde liedje, als je niet zelf in het onderwijs zit dan blijven 8 weken zomervakantie een eeuwigheid om te overbruggen. Als er ooit een petitie wordt opgestart om naar 6 weken zomervakantie te gaan, call me! Maar dus 8 weken it is en zullen moeten overbrugd worden. En waar mijn 'lagere school' kinderen nog vlotjes naar speelpleinwerking gaan ligt dat bij mijn pubers al iets moeilijker...

Ik ben namelijk niet het type dat gaat kamperen of mij te pletter ga bellen om mijn kinderen in een over-the-top populair mutualiteitskamp ingeschreven te krijgen dus toen ik de website van Junior Argonauts tegenkwam was ik HELEMAAL gewonnen!! Maar echt eh!!

Kampen die bij tieners een ondernemerszaadjes gaan planten, hoe geweldig is dat! Ik had er indertijd mijn pink voor afgegeven om zo een kans te krijgen. Zeker als je ziet dat ze 'les' krijgen van de crème del crème personen uit de desbetreffende sector want naast fashionkampen zijn er ook 'maak je droomgame' kampen, roboticakampen of vlogkampen. Ideaal om passies aan te wakkeren bij kinderen wat volgens mij het grootste cadeau is dat je je kinderen kan geven...de kans om hun passies te ontdekken en te ontwikkelen.

Junior Argonauts is een start-up vol gepassioneerde mensen die alles geven om onze kinderen een zalig kamp te laten beleven in de paas-of de zomervakantie, mijn support hebben ze! Dus daarmee dit blogbericht :-) En Kato en Lola zijn ingeschreven voor het fashionkamp, de tweede week van juli!


1 opmerking:

  1. Tx voor de tip! Zien er super leuke kampen uit! Ik bewaar het voor 2020 (de vakantieplanning challenge voor mijn 4 kids voor 2019 is bijna rond :-))

    BeantwoordenVerwijderen