maandag 15 augustus 2011

Count your blessings
Wegens een verlengd weekend aan zee zonder internet een late post van count your blessings. Ik werd blij deze week van onze Lukas die uitgeput in slaap viel op onze keukentafel na een dagje intensief spelen. Ons Feetje die kan zitten en met haar grote kijkers trots de wereld inkijkt. Een lekker slaatje met peer en geitenkaas, Een leuke zelfgemaakte slinger die mijn kids maakte voor de verjaardag van hun mammie. En een heerlijk retrodekentje dat ik voor een soldenprijsje in een winkeltje in Oostende op de kop kon tikken.

Count your blessings is een initiatief van Anki. Meer deelnemers vind je bij haar op de website.

6 opmerkingen:

 1. ooh zon schattige kindjes en zo'n mooie namen !
  ik heb altijd al fan geweest van de naam Ella en Kato maar lola en lukas en fee vind ik ook geweldig mooi !
  groetjes
  Marie-Lu( 12 jaar)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zalig gezin heb jij toch... (valt in herhaling)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toevallig via de mooie pyamaatjes hier beland
  Hele mooie kinderen en zo mooi gekleed
  Proficiat
  Ik ga je volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die slapende zoon is fantastisch! Lees ik tussen de regels door dat je jarig bent geweest? Hiephiep, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Iris: ik niet. Mamy is mijn mama en de oma van mijn kindjes. Ik moet nog 6 maandjes wachten op mijn verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen