vrijdag 26 augustus 2011

De goede voornemens deel 2

Zie eens wat ik van onder het stof heb gehaald. En als ik zeg stof dan was het echt wel stof. Wat wilt ge als ge loopschoenen een jaar onder een bed laat staan. Op mijn goede voornemens lag er ook al stof maar zo 9 maanden na 1 januari heb ik echt geen excuses meer om die bestofte goede voornemens geen nieuw leven in te blazen. Zwangerschap, vermoeidheid, slecht weer, alle denkbare excuses zijn de revue gepasseerd maar nu keer ik ze de rug toe en ga ik ervoor. De start-to-run potcast in mijn oren en mijn loopschoenen aan mijn voeten en hop binnen 10 weken loop ik weer 5 km. Ok, dit is overdreven maak er maar 20 weken van. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid hé.


9 opmerkingen:

 1. Succes!
  Hier ook start to run! Dat is vol te houden he!
  Ik doe 't wel geen 3 keren in de week (2 keer).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik loop ook 2x in de week met Evy.
  Ik zit al aan les 10 en hopelijk haal ik het einde maar misschien ook niet.
  We bewegen en we zijn daar fier op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai, zo moedig! véél succes, ik duim!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe met je mee. Ik begin ook .... eh morgen ofzo ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kindjes heb jij!! Veel succes met start to run!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Go, go, go ! Veel succes (respect ;-) )!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes! Het is een ideale manier van sporten met een groot gezin. Er even een half uurtje tussen uit. Wel volhouden, hoor! Het is goed te doen. Ik ben ook met Start tot Run begonnen en liep na 14 weken 5 km. Nu loop ik een rondje met eigen muziek om het bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen