dinsdag 18 oktober 2011

De wereld door de ogen van een 6-jarige

Aangezien ik nog altijd maar 2 ogen heb en die nog steeds niet op mijn rug staan gebeuren er hier af en toe dingen die eigenlijk niet de bedoeling waren met kleine en soms grote gevolgen. Eén van dingen was dat ons Kato ineens met onze reflexcamera (zo'n groot toestel met alles erop en eraan) door het huis aan het lopen was en ondertussen al haar indrukken op gevoelige plaat aan het vastleggen was. Mijn eerste reactie was 'blijft daar af, dat is niet voor kleine meisjes' maar nog voor ik dit gezegd had, slikte ik die woorden weer in en dacht :ze kan dat toestel wel de baas, haar foto's zijn leuk en zelf heeft ze er ongelooflijk veel plezier in. En ons Lola kon niet achterblijven. Ook zij maakte een paar fotootjes. Dus bij deze een selectie van de wereld gezien vanuit gemiddeld 110cm hoogte.


21 opmerkingen:

 1. Ze hebben talent. Ik zou ook beter eens vanop die hoogte foto's maken. Mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super! Onze Lukas heeft al even zo een kindercamera, maar hij gebruikt toch ook liever de onze...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar, foto's gemaakt door de kinderen ... en ze doen dat inderdaad niet slecht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onze oudste heeft ook zijn eigen toestel, een echt, met zijn eigen centen gekocht. Altijd verrassend, hun blik op de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die potlodenfoto springt eruit! Zo mooi.
  En de witte choco ook, yummie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou wat een leuk resultaat is dat geworden zeg! De potlodenfoto is erg kleurrijk, maar ook echt leuk! Dat zou zeker een leuke poster zijn!

  Sorry er ging even iets mis.

  Groetjes,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai, ze hebben talent, die dochters van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat zijn dan ook nog erg mooie foto's !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tzijn schone foto's! Kleine talentjes, uw kids :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haar potlodenfoto en foto van zus/broer zijn zeker héél mooi!

  Gaëtan doet dat ook - hij is wat groter al ondertussen, maar die kunnen idd wel mooie foto's maken, helemaal uit hun beleving.

  Knap!

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een toffe foto's! Talent hebben ze zeker

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De tweede en vijfde zijn ronduit schitterend! Talent in het mini!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mss moeten Kato en Lola wel de foto's voor see my jammie trekken! Doe iedereen een pyama aan en laat ze dan eens tekeer gaan met het fototoestel.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik weet dat mijn vraag aan jou hier niet hoort, maar ik zag zo gauw geen andere mogelijkheid om je te mailen oid. Ik ben al een tijdje op zoek naar laarzen met handvaten en nu kwam ik via via op jouw blog en zag ik in de header deze laarzen (links), dus wilde ik je bij deze vragen waar je deze gekocht hebt?
  Ik hoop op een antwoord, en sorry dat ik het hier zo schrijf als 'reactie'.

  groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Ilse. Ik heb ze gekocht in een speelgoedwinkeltje hier in de buurt maar ik ken zelf het merk niet meer. Ik dacht dat ik ze ook nog heb zien verkopen in een de designwinkel Rooms in Antwerpen.Hopelijk heb ik je hiermee geholpen

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. mooi dat portret & die fiets! ik heb niet zo'n sjieke camera, dus laat isis er ook wel eens mee fotograferen en ben ook altijd verrast door haar foto's!

  BeantwoordenVerwijderen