dinsdag 11 oktober 2011

Getagd


Een tijdje geleden ben ik getagd door PippiPander. Met de alomgekende vraag om 10 zaken te vertellen over mezelf. Het stond al even op mijn to-do-lijstje maar ik was het aan het uitstellen. Ik had een beetje een inspiratieblok. Wat kan ik over mezelf vertellen dat jullie nog niet weten en vooral eigenlijk wel willen weten. Tja,...een inspiratieblok zei ik toch al :-) 

1. Ik ben een bewust werkende moeder. Zelf al zou ik de lotto winnen ik zou geen full-time huismoeder kunnen zijn. Ik ben er veel te onrustig voor. Met alle respect voor iedereen die hier wel voor kiest.   

2. Ik kijk zeer weinig tv en als ik kijk zijn het meestal dvd-boxen. Sex and the city en desperate housewifes behoren tot mijn favorieten

3. Ik ben verslaafd aan 'boekskes'. Ik durf niet zeggen hoeveel tijdschriften er hier maandelijks binnenkomen. Van de flair over de Knack tot de VT wonen en de Flow. Een krantenwinkel openhouden zou nog iets voor mij zijn.

4. Ik naai zeer graag en ik zou doodgraag mijn niveau wat opkrikken. Want (en dit is een zeer zware bekentenis) tot nu toe is elke creatie die ik gemaakt heb maar 1x gedragen namelijk om een foto te trekken voor mijn blog. Een foto die ver genoeg getrokken is geweest dat de vele foutjes niet teveel opvallen  

5. Eén van mijn dromen die ik ooit hoop te verwezelijken is om met ons gezin een mobilhome te huren en hiermee door de VS te trekken voor een maand of 2. Maar spijtig genoeg is onze spaarboek nog niet helemaal mee.

6. Ik heb een kleine schoenenverslaving en ik denk dat ik ongeveer 45 paar schoenen heb die ik bijna nog allemaal aandoe.

7. Ik hou enorm van originele dingen. Alhoewel ik budgetgewijs ook regelmatig afhankelijk ben van grote ketens ligt mijn hart toch bij kleine ontwerpers. En indien mogelijk probeer ik zoveel mogelijk voor echte producten te kiezen met een ziel ipv massaproducten. 

8. Moest ik nog ooit tijd vinden zou ik zeer graag een eigen moestuintje hebben. Niet zozeer om in te werken maar wel om altijd verse producten bij de hand te hebben. Maar spijtig genoeg is zelf een klein kruidentuintje nog altijd niet gelukt.

9. Ik ben helemaal niet sportief en elke keer weer is het een enorme opgave om eraan te beginnen. Maar sporten is gezond en zagen niet. Dus joggen we af en toe als de broek weer teveel spant (zoals nu het geval is)

10. En eindigen doen we met één van mijn favoriete momenten van dag namelijk het moment dat mijn hoofd mijn kussen raakt en ik in slaap mag vallen. Ik ben een marmot en ik slaap ontzettend graag en dat is wat ik nu ga doen maar niet onder eerst nog een paar medeblogsters te taggen


Bij deze tag ik
oontje

volledig vrijblijvend. Want ik ben wel benieuwd naar hun ontboezemingen

3 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan joh!

  Groetjes van Christien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!

  Leuk dat je het gedaan hebt!
  Ik had al opgemerkt dat je van originele ontwerpen bent, dat is onder andere waarom ik je ben gaan volgen! Dus inspireren doe je zeker!
  En het moestuinprobleem, tja, dat herken ik ook!

  Groetjes,

  Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo tof deze blog :) keep it up & succes met de 5! ;-) x

  BeantwoordenVerwijderen