dinsdag 4 oktober 2011

I loooove the MUJI

Muji is de japanse habitat. Alledaagse voorwerpen met een frisse japanse touch. Ik ben alleszins fan. Tot op heden moet je ervoor naar Londen, Parijs of Berlijn. Niet dat dat zo erg is :-) maar een Belgisch filiaal zou handig zijn. En het goede nieuws is dat de prijzen zeer goed meevallen Hun houten blokjes om verschillende wereldsteden mee na te bouwen, origamipapiertjes, alfabetstempels, stiftjes, de funny face boekjes en de dieren die je zelf kan ineenzetten zijn mijn favoriet. Gelukkig is er nog altijd zoiets als de online shop van Muji.10 opmerkingen:

 1. Heerlijke winkel, alleen, 30 Pond verzendkosten :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amaai, dat wist ik niet. Is inderdaad een beetje veel maar dat is dan nog een extra reden om een volgende citytrip te plannen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, sssssh, ik mag daar niet meer naar kijken. Veel te mooi, allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aiai... inderdaad veel en veel te tof allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad oh zo leuke winkel. Heb juist stiften van daar cadeau gekregen en die zijn ooh zo tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het geluk gehad dit jaar 5 verschillende Muji winkels te bezoeken over de hele wereld :)
  Ik ben verslaafd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het hoog tijd worden! Dus heel graag een filiaal in Belgie en Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja mooi hè. Ik ben in de zomer in Keulen geweest. Zoveel leuks te vinden, ik kon niet kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen