vrijdag 15 juni 2012

Barbiezaken


Hoe wreed kan het lot zijn voor een barbie? Om vanuit die veilige speelgoedwinkel nu juist terecht te zijn gekomen in een huis met 5 kinderen? Met 10 grijpgrage handen als gevolg. Die ledematen testen op hun elasticiteit met de nodige ontwrichtingen en amputaties en zelf onthoofdigen tot gevolg. Een Barbie zou voor minder klacht neerleggen. En voor ik de commisie voor barbiezaken op mijn dak krijg wil ik mij bij deze verontschuldigen aan alle barbies die zich door mijn kroost onheus behandeld of zelf mishandeld voelden en beloof ik hierbij plechtig dat ik dringend de moraal van mijn kids wat ga bijschaven en ik alle kosten voor hospitalisatie voor mijn rekening neem ;-)

9 opmerkingen:

 1. Haha! Hier zijn er niet veel barbies in huis, maar we hebben hetzelfde voor met de legomannetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat zijn regelrechte vandalen die 5 !!!!
  Maar het gaat nog, hier werd de babyborn gemarteld...vingertoppen werden afgeknipt onder het excuus "nageltjes knippen"..door ons Cato, nu 14 en met andere zaken bezig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sja, wat zal ik hiervan zeggen ... Het had erger gekund. Ik zie dat ze hun haren nog hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Wij hadden vroeger een barbie waar het hoofd was afgeraakt en waar we dan maar een hoofd van ken (of 1 van zijn vrienden) hadden opgezet. Hij/zij kreeg de naam 'Zaar' (zijn en haar ;)).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha dat ziet er wel ruig uit ja!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha! Hier zijn geen barbies in huis, maar moesten ze er zijn, zeker weten, 't zou hier hetzelfde zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de sunshine award voor jou, zie mijn blog!
  groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Och en wee, wat een boel onderdelen ;-)
  Net als Roos zag ik wel direct dat ze hun haren nog hebben, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. pure mishandeling, tssss! Maar ik ga u niet aanklagen hoor, de barbies in dit huis zien er minstens even gemolesteerd uit.

  BeantwoordenVerwijderen