zondag 24 juni 2012

Count your blessings

Deze week genoten 

van een lading nieuwe boekskes. Ik ben zoals ik ooit al bekende tijdschriftverslaafd :-). Alleen ontbreekt mij de tijd om ze te lezen. Nu doorblader ik ze meestal. En dan gebeurt het dat ik thuis kom met een boekske dat ik al gekocht had maar dat ik dat stoemweg vergeten was omdat ik het niet deftig gelezen had :-). Niet echt slim natuurlijk maar dan troost ik mij dat ik hiermee persoonlijk een bijdrage heb gebracht aan de heropleving van onze economie. Tja,...les excuses sont faites pour s'en servir hé :-)

van het kattekwaad van ons Fee. Als vijfde krijgt ze regelmatig de kans om door de mazen van het net te glippen en op ontdekkingstocht te gaan. Gelukkig schiet ik niet snel in paniek en leert mijn ervaring mij dat je zo snel zelfstandige kinderen krijgt wat ik dan weer ongelooflijk handig vind (allé soms toch)

van mijn nieuwe sjakosj /laptoptas. Ik had ze al een tijdje op het oog en ik vond ze hier in deze ongelooflijk leuke webshop. Eigenlijk was ik van zin om zelf een nieuwe laptoptas te maken maar de realiteit haalde mij hier weer stevig in. Een sjakosj kopen gaat nu eenmaal sneller dan zelf eentje maken :-).

12 opmerkingen:

 1. Hier ook een boekjes- én sjakossenverslaafde, ik onthou dat van die economie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook maar eens even over de grens gaan shoppen dan, wij kunnen ook wel een boost gebruiken hier in Nederland! Geweldige tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeuj, boekskes. Precies ook weinig vlaamse.
  Hier heeft de kleinste ook de meeste vrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, wat heb je dat weer heerlijk geschreven!
  En wat is Fee een goede KlauterKabouter :-)

  Liefs Bianca
  van Atelier Mama Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De foto van Fee is super!!!
  Ik heb ook wel es 2x het zelfde boekje gekocht hihi
  Tas is super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave fotos, en heel mooie tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. VT wonen, toppunt van ontspanning...prentjes van modelgezinnetjes, allemaal in witte bloesjes en jeans en op blote voeten, honden die geen haar verliezen in de zetel en mensen met super cleane huizen zonder rommel, de realiteit bij ons is zooo anders...maar ik blijf het kopen om even weg te dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne boekjes!!
  En Fee, wat een heerlijke foto!
  Fijne week.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd van jouw blog en jouw blessings!

  Groetjes Lot.

  BeantwoordenVerwijderen