zondag 8 juli 2012

count your blessings

Deze week werd ik blij

-van de puzzelfase waar ons Feetje inzit. Deze puzzel van Djeco is superleuk want de diertjes zijn niet alleen puzzelstukjes maar zijn ook diertjes waarmee je boerderijtje kunt spelen.

-van de nieuwe helmen van Nutscase die toekwamen met de post. En we hadden ze echt dringend nodig want deze week hebben zowel Lola, Lukas als Ella leren fietsen. En als je weet dat Ella er al ingeslaagd was om zowel in de beek als in de prikkeldraad te belanden kunnen we deze helmen zeker gebruiken.

-zelfgemaakt pizza. Een klassieker onder de kinderactiviteiten maar ze blijven het fantastisch vinden om te doen.

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de lijst met al de deelnemers.

7 opmerkingen:

 1. Fietsen met de zoon van 4 staat hier ook op de planning voor deze zomer. Het zij prachtige helmen!
  En zelfgemaakte pizza staat hier geregeld ook eens op het menu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar zeg! Leer me jouw truc! Ik leer Emma fietsen en het wil maar niet lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De truc voor mijne zoon ( november '08, hij kan zonder zijwieltjes sinds mei), was ne loopfiets vanaf zijn 2. Maar Emma is al wel wat ouder he. Durft ze niet?

   Verwijderen
  2. Ik heb er geen idee van wat de truc was :-). Lola gaat naar het eerste studiejaar in september en ik vond dat het echt tijd werd dat ze leerde fietsen en met dat ik dan toch bezig was had ik (zonder er veel op te hopen) Lukas en Ella effe op 2 wielen laten rijden en ze waren er direct mee weg.

   Verwijderen
 3. Mooie helmen! Er staat hier ook zo ene op mijn verlanglijstje. Voor mij dan wel ( onder het mom van mama's moeten het goede voorbeeld geven ;-)). Het is geweldig weer voor fietstochtjes, we zij al elke dag op stap geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne foto's! Ik heb nog eens terug zitten kijken naar een aantal laatste posten die je geplaatst hebt, maar er zit veel moois tussen. Heeel veel moois! De foto's in het park!! Wonen jullie daar dicht in de buurt? En de tekening die je op je kussen vond! Mooi!! En goed bewaren!! Verder.. vond ik al je blogjes fijn te zien en te lezen!
  Xx Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond het moeilijk kiezen tussen al die mooie Nutcase helmen, hoe tof dat jij er dan 4 kan kiezen :) Veel fietsplezier!

  BeantwoordenVerwijderen