donderdag 26 juli 2012

Lekker ontbijtjeVanaf volgende week zal ik tijd hebben voor te ontbijten want dan begint mijn vakantie en hoeft er niemand op tijd naar zijn werk of naar de opvang. Want hoe je het draait of keert ik slaag er als enige thuis niet in om 's ochtends te ontbijten. Alhoewel dat ik er mij volledig van bewust ben dat dus niet echt slim is van mij en ik altijd bereid ben om aan mijn slechte gewoonte te werken (aheum) ben ik mij dus gaan toeleggen op "hoe kan je deftig gezond ontbijten in de auto op weg naar het werk en dat zonder accidenten te doen"? Op de foto zie je het resultaat. Een kommeke muesli met yoghurt en fruit en... een lange lepel! Vergeet nooit de lange lepel. Ooit al eens een aan een delhaize moeten stoppen om één lange lepel te moeten kopen? Juist ja, ik dus wel. Gelukkig nog niet om een nieuwe tenue te moeten gaan halen. Al ligt dat gevaar wel altijd op de loer.

6 opmerkingen:

 1. Geniet van je ontbijtjes de komende tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm, ziet er lekker uit. De lange lepel zou ik niet vergeten, maar moeten stoppen voor een nieuwe outfit zou ik zeker moeten doen als ik dit in de auto moest opeten! Ik smos al gewoon aan tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip voor ontbijt in de auto:
  maak volgende 'koeken' in grote hoeveelheden.
  Super lekker en nog makkelijk om onderweg te eten ook!
  http://www.groeneprinses.be/2011/10/dadel-walnoot-haverrepen/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet ontbijten vind ik erg kwalijk. Mijn kinderen mogen de deur dan ook niet uit zonder! Maar je aardbei ontbijtje ziet er verrukkelijk uit.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg herkenbaar! Wij nemen het ontbijt altijd mee in die hergebruikbare yoghurtpotten (voor één persoon) of soeppotten (voor 2 personen), gegarandeerd smos-vrij. Rode lichten en file in de brusselse tunnels helpen ook wel tegen het smossen.
  Een lepel zijn we ook al eens vergeten, met het gevolg dat het ontbijt op het werk werd opgegeten. Sindsdien heb ik altijd een reservelepel in de auto liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan spijtig genoeg niet op kantoor eten want ik rij direct naar mijn eerste klant. Dus als ik mijn lepel vergeet, heb ik geen ander alternatief dan er eentje te moeten kopen. Al ligt er nu wel altijd een reserve-lepel in de auto

   Verwijderen