zondag 29 juli 2012

Naar de kermis
Als kind ging ik nooit naar de kermis. Mijn moeder had er een gloeiende hekel aan. En als jong meisje vond ik dat verschrikkelijk oneerlijk, zoals alleen kleine meisjes dingen oneerlijk kunnen vinden :-). Maar kijk op een dag krijg je zelf kinderen en haal je je schade in. Compleet met foute muziek van frans bauer en co , brolprijzen die letterlijk bij het openen van de verpakking stuk gaan, de zoon die 'de flosh' pakt vanop zijn stoere motor en de obligatoire smoutebollen. En ik, ik geniet en denk bij mezelf dat ik mijn kinderen toch maar mooi een jeugdtrauma heb bespaard :-) :-)

14 opmerkingen:

 1. Haha ja maar de schade inhalen kan ook fijn wezen he, dat blijkt?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, zo stoer!
  En je meisje (is het Lola?) is daar al stiekem cadeautjes aan het kiezen terwijl ze aan 't vissen is. Heerlijk, die foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stoere bink daar op zijnen "Harley"! en met zoveel eendjes moet het wel gelukt zijn om er 10 te vangen! Prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha! Ik geef het trauma gewoon door. Niet in dezelfde mate, maar lichtjes :)
  Al is het stukken beter, nu ze weten dat ze voor hetzelfde geld op de kermis ook eens naar een pretpark kunnen, of een écht cadeau kunnen krijgen.
  En hé, ik zie een rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het viel budgettair gelukkig nog mee. Ze mochten dan ook maar op 2 kraampjes gaan. Ge ziet misschien toch nog voer voor een jeugdtrauma :-)

   Verwijderen
 5. Ik vind dat ook leuk de kermis. Ik heb alleen een hekel aan dat kiezen van speelgoed. Dat duurt per kind zeker een half uur en elke kind vraagt ook minstens 2 keer: "Uit welke rijen mocht ik ook alweer kiezen?".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ging gisteren ook met mijn 4 kapoenen naar de kermis hier in't dorp! Ik vond dat als kind superleuk, en ik heb dat duidelijk doorgegeven aam mijn kiddies! Hier zijn de eendjes vangen-prijzen nog heel; maar we zijn dan ook nog maar een half dagje verder ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal waar dat van die kadootjes die bij het openen al stuk zijn! Ik moedig Lou altijd aan om voor de draaimolen te kiezen en niet voor die eendjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. t'Is toch zo leuk voor de kindjes... toffe foto's! En de brolcadeautjes horen er nu eenmaal bij... Ian heeft een neus voor de allergrootste rommel van elk kraam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is hier ook elke keer weer genieten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen