zondag 27 januari 2013

De grot van Ali BabaAan feesten ontbreekt het ons dit jaar absoluut niet. De laatste kruimels van mijn dertigste verjaardag zijn nog niet allemaal opgekuist of we beginnen al te plannen voor het volgende evenement van dit jaar. Kato en Lola hun eerste communie. Allebei tegelijk, inderdaad want anders stopt het echt nooit. Zouden we 8 communiefeesten hebben op 10 jaar tijd...En ik ben dan misschien een beetje zot maar gelukkig nog niet helemaal :-)

Dus zoals ik al zei, 2 eerste communiekantjes, die natuurlijk in het nieuw moeten gestoken worden. En aangezien mijn naaicreaties het amateuristische niveau niet echt overstijgen heb ik dan snel beslist om mij tot de professionals te richten. Fia van little miss Y . Een geweldige ontwerpster van de meest lieflijke kleedjes met retrotoets. Kato en Lola mochten hun droomjurk tekenen en dan dan samen met Fia hun eigen ontwerpje maken (met lichte druk van mamavanvijf om al de bloemen en pofmouwen en tule en een sleep te skippen!!) En terwijl zij zo druk bezig waren heb ik mij vergaapt aan het atelier van Fia. Gewoon geweldig! Ik.wil.dat.ook!!!! Maar kijk er komen nog een paar pasbeurten en mag ik dus gelukkig nog een paar keer mijn ogen de kost gaan geven want ik ben er zeker van dat ik nog niet de helft heb kunnen zien. Wordt vervolgd!

19 opmerkingen:

 1. Dacht ik toch echt even dat je je werkruimte ging laten zien waarin je prachtige jurken maakt voor de meisjes.. ging al helemaal kwijlen!
  groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowww, zo'n atelier zou ik ook wel willen. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig! Ik zou dat ook heel graag eens van binnen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, zo'n toffe werkruimte! En er komt binnenkort een boek uit van Miss Y, ik kan al niet wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da's inderdaad een mooie schatkamer. Wordt een mens toch vrolijk van :-) Het worden vast prachtige jurkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik dacht bij elke foto meer 'Waw!'. Zalig daar seg. Doe bij de pasbeurten nog maar eens van fotosessie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dat ook zo mooi, zo'n prachtig atelier. Maar ik realiseer me dan ook onmiddelijk dat ik al die losse potjes, klosjes, kastjes, etc. moet schoonmaken en daar haak ik af ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow zeg, dat ziet er inderdaad van het ik-wil-dat-ook-niveau uit! Geweldig ...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, mag ik mee de volgende keer?
  Ze gaan er beeldig uitzien. dat kan niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Niceskes! Dat gaan prachtjurkjes worden, kan niet anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh HEERLIJK!!!
  Dit jaar ook een communiekant!!
  Ik zou maar beter ook eens ingang schieten!!
  Wel een goed plan om het te laten maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooh die potjes en dat kastje! Die jurkjes worden geweldig, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen