vrijdag 4 januari 2013

Voor en na


    Voor


    Na


Logischerwijs denk je meteen aan een verbetering als je 'voor en na' ziet staan in de titel. Maar deze foto's tonen dat het in mijn huishouden regelmatig anders uitdraait. Een paar maanden geleden was ik nog vol goede voornemens dat hier mijn naaihoekje zou komen. Maar kijk papier verslaat stof en ondertussen hebt ge al een goeie bril nodig om mijn naaimachine terug te vinden tussen al het gerief dat de knutselmaffia in mijn huis laat rondslingeren. En de naam knutselmaffia is niets overdreven. Ik heb er hier lopen die meer tekeningen en knutselwerkjes produceren dan een hele kleuterschool samen :-).

25 opmerkingen:

 1. LOL Knutselmaffia! Geweldig! Als ik kijk naar wat mijn twee dochters hier al produceren en bij jou zijn dat er vier ... Ik zal af en toe eens aan je denken als ik hier probeer op te ruimen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha heerlijk toch... Al komt die van mij in haar eentje ook al een heel end ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knutselen is wel erg fijn. Nog een extra hoekje om te naaien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. toch wel leuk creatief bezig zijn :)

  komt er eigenlijk nog een nieuwe reeks pyama's ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spijtig genoeg zitten die plannen in de frigo. Een eigen zaak combineren met een groot gezin en 2 fulltime werkende ouders was misschien net iets teveel van het goede :-):-). Ik had die pyjamaatjes ook opgestart tijdens mijn zwangerschapverlof van Fee toen ik net wat meer tijd had.

   Verwijderen
 5. Lijkt een beetje op mijn naaihoekje. lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik ken die, de knutselmaffia! En o wee als ik stiekem iets weggegooid heb, ze merken het áltijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel wijs dat dat hoekje zo te midden uw woongedeelte staat. Ik heb ook zoiets in gedachten maar dan met deuren :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Herkenbaar zeg! ben net een voor het eerst op je blog, en blog sinds deze week zelf ook... en kom zo ontzettende leuke andere blogsites tegen.. mijn dochter heet ook Ella, ik ga je blog in de gaten houden.. Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lang leve pritt en glitterstiften. Hier plakt en blinkt altijd alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha, de knutselmaffia heeft een snipperbom op je naaitafel achtergelaten zo te zien... Heel herkenbaar hoor, hier ook aan knutsels geen gebrek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooo slik....adem in en uit....ik moet je toch bewonderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo ziet het er hier ook dagelijks uit..én het liefste nog met van die kleine glitters die echt overal liggen, heel veel ieniemienie snippers papier en liters lijm die meer op de tafel dan op het papier zit....
  maar dan komen ze vol trots hun zoveelste knutselwerkje laten zien en dan smelt ik weer..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schitterend plekje, geweldig!!
  Groetjes Lies van Theemuts

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Verbaast me niks dat jouw kinderen op zo'n plekje overlopen van fantasie en creativiteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil je even bedanken! Nu weet ik dat ik niet de enige ben in een huis dat lijkt op een kleuterklas om 2uur in de namiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig ! waar heb je dat behangpapier nog gevonden ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb dat vorig jaar gekocht op internet. De link staat in mijn eerste blogberichtje van home sweet home vorig jaar in mei. grtjs

   Verwijderen
 17. Ik vroeg me al af of dat alleen hier zo was en of jullie niet ook af en toe eens "ontploffen" van alle spulletjes die op een uurtje plots overal liggen ;-)) ???

  BeantwoordenVerwijderen