vrijdag 11 januari 2013

Op de koffie


Ergens heb ik ooit creatieve genen geerft van oma- en opavanvijf. En die genen zijn er nog steeds, alleen zijn die gekoppeld aan een dieselmotor. En die geraakt niet altijd even snel in gang. Te weinig tijd, teveel stress, te moe, te veel was in de wasmand, te weinig eten in de frigo, de draad van mijn naaimachine die zoek is, de kinderen die niet willen slapen,... Allé ge merkt het dat alle reden goed zijn om al die leuke creatieve projectjes uit te stellen.
Gelukkig heb ik hulptoepen. Met name mijn zussen. Mijn oudste zus is namelijk mijn naaimuze en mijn jongste zusje die nog geen gezin en heerlijk veel vrije tijd heeft, die 100 keer creatiever is als ikzelf, die de zotste ideeën heeft en ze nog uitvoert ook en die alle hulpstukken heeft om mijn dieselmotor in gang te trekken is mijn persoonlijke creatieve coach. Heerlijk toch? En hoe zeggen ze dat ook weer? 1+1 =3 niet? Hierboven de foto's van het resultaat van de creatieve wind die mijn zusje liet waaien toen ze op de koffie kwam :-). Het resultaat? Nieuwe kaarsen en nieuwe oorbellen. Bedankt lieve zus

13 opmerkingen: