maandag 6 mei 2013

Kleine meisjes worden groot


Ik herinner me nog heel goed hoe fier ik was als kind toen ik mijn eerste cake helemaal alleen gebakken had en hoe groot ik mij voelde toen ik hem uit de oven mocht halen. Mijmeringen die door mijn hoofd flitsten terwijl ik naar mijn dochter keek die heel ijverig alle ingrediënten aan het wegen was om haar allereerste cake te maken zonder hulp van de mama. En buiten wat eierschaal in het deeg (dat schuurt de maag, niet?) en een witte keukenvloer (die normaal donkergrijs is) is alles perfect gegaan. Mijn klein meisje als keukenprinses...zalig...wanneer is het weer moederkesdag :-)

Recept is de sinaasappeltaart uit het boek de zilveren lepel voor kinderen.

9 opmerkingen:

 1. Ziet er superlekker uit. :-)
  En, het is een cliché, maar het gaat o zo vlug :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk als je kinderen zelf gaan bakken! Mijn middelste dochter doet dat ook graag.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er mjammie uit ;-) en idd wat worden ze rap groot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Genieten!! Leuk voor haar voor later ook dat je foto's hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt echt een super leuke blog! En jouw foto's en ideetjes zijn echt SUPER leuk! Ik ben grote fan van je blog! ;) En die cake ziet er echt heeeeeerlijk uit!
  Groetjes, Adinda

  BeantwoordenVerwijderen