zaterdag 15 maart 2014

Goldfish love

Beau Loves

Ik weet niet wat het is maar van zodra de eerste lentekriebels mij bereikt hebben duurt het niet lang voordat ik de borstel door de kleerkasten van de kinderen jaag en ik mij op de nieuwe kindercollecties werp :-). Zalig om dan een avondje met de Ipad in mijn bed online te shoppen. Een van mijn favorieten shops is deze webshop. Mooi aanbod, supervriendelijke madam die het runt en perfecte service. Meer moet dat niet zijn. Of toch, nu de zon nog :-)

3 opmerkingen:

  1. Kende ik al! Inderdaad hele leuke spulletjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi allemaal, maar ehm... die prijzen!? Vind ik voor volwassenen al overdreven duur eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sluit me aan bij opmerking van Lio: zo duur!!! Een paar spulletjes, en dat maal zoveel voor een paar kids... dat is nogal een rekening dan toch, niet?! Voor kleertjes waar kleine kids zo snel uitgegroeid zijn, vind ik min. 30-40 Euro per stuk toch wel heel veel...

    BeantwoordenVerwijderen