vrijdag 21 maart 2014

En wat zou je willen als cadeautje? Elk jaar is het weer hetzelfde liedje met verjaardagen, feestdagen, Sinterklaas,...Ik hoor van ver de mensen al afkomen met de vraag...wat zouden ze willen als cadeautje...En als ik de kids laat doen bulkt mijn huis van de K3 prullen, schreeuwerige ik-maak-keiveel-lawaai speelgoed en knutseldoosjes waar twee keer niets inzit en je dus meer lucht dan knutselgerief koopt. En na talloze feestjes waar ik de kids dus regelmatig van die prullen kregen dat dan een week later in de vuilbak lag, heb ik dan ook beslist dat de kids voor hun verjaardag een groter cadeau moeten vragen en dat er daarvoor moet worden samengelegd. Op dat moment komt er zoveel mooi en uitdagend en duurzaam speelgoed in het vizier dat ik met veel plezier aan mijn kids geef. Meer nog dan word ik zelf blij als ik dat mooi speelgoed zie rondslingeren in mijn huis :-) Van een win-win gesproken. En ik denk dat moeder aarde het zo ook liever heeft :-).

Het speeldorp dat je op de foto's ziet kan je in deze webshop kopen.   

10 opmerkingen:

 1. Merci voor de tip ! Staan nog veel toffe dingen op, en precies niet te duur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet dat nog van onze kinderen wij kochten Lego en alle drie had daar plezier van, of een spel waar ze uren mee bezig waren .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik werd echt gek (en nog)van het speelgoed dat familie kocht voor ons kinderen. Autobanen uit de Wibra die je niet in elkaar kreeg en na twee dagen stuk waren, prullaria, auto's die een oorverdovend lawaai maakten dat ik ze bewust saboteerde, enz... En het ergste: het heeft geen zin om er iets over te zeggen want de familie vond: 'Als de kinderen dat nu willen!'. Maar hier thuis deed ik er mijn zin mee.
  Hier ook binnenkort weer een jarige... Het wordt een step voor buiten...., een nieuwe pennenzak en lego.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En van waar komt de speelmat? Wat een super tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Lilymarie
   Ik ga je het antwoord schuldig moeten blijven. Ik heb de speelmat cadeau gekregen en er staat nergens een naam of merk op geschreven. Geen idee vanwaar hij kwam.

   Grtjs

   Verwijderen
  2. Je kan de speelmat kopen bij little rebel.

   Verwijderen
 5. zo leuk is die!
  snap helemaal wat je schrijft. proberen wij hier in huis ook zo te doen.
  wat is dat toch met kinderen hè, dat hun oog vooral valt op prullen?

  BeantwoordenVerwijderen