dinsdag 11 maart 2014

The glow

Ik ben helemaal fan van The glow, een website waar je schitterende reportages kan zien van inspirerende fashionable mama's met hun kroost. En elke keer weer slaagt Kelly Stuart erin om die moederliefde zo puur vast te leggen. En alhoewel mijn realiteit wel heel ver van deze droombeelden staat en mijn nuchtere ik het veel vaker wint van mijn glamoureuze ik moest ik toch onmiddellijk aan deze fotoreeksen denken toen ik deze foto zag. Lola's first selfie...gemaakt met een smartphone in een veel te kleine hotelbadkamer...maar ze heeft hem gevangen...mijn eigenste ik-ben-zo-blij-dat-ik-je-mama-ben blik...

12 opmerkingen:

 1. Wauw! Dat 1 beeld zoveel kan zeggen. Mooi meiden jullie staan er goed op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen woorden voor nodig. Dit beeld zegt alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Treffend dat zwart-wit-beelden dan toch nog net dat tikkeltje meer hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Zalige foto! Jullie stralen allebei. Da's eentje om in te kaderen en vaak te herbekijken. Ik hoop dat ik later ook zo'n foto kan nemen met mijn kindjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken naar the glow en ik moet je gelijk geven; de foto's zijn één voor één allemaal even prachtig - al durf ik te vermoeden dat ze toch een beetje georkestreerd zijn. De foto van jou en je dochtertje is duidelijk naturel en authentiek en daarom minstens even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die site kende ik nog niet. Ik ga er zeker eens even kijken!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen