zaterdag 9 januari 2016

Behind the scenes van het happy kids boek
Drie maand geleden kreeg ik plots telefoon van Lobke van leuke wereld of mijn huis als locatie mocht dienen voor de fotoshoot van haar nieuwe boek Happy Kids. Een boek met heelijk echte kinderdingen voor elke week van het jaar. En daar moest ik geen 5 minuten over nadenken. Tuurlijk was dat geen probleem. Heel graag zelf! Vandaag was de big day. Een hele dag mijn huis ondersteboven met kindjes, knutsels, en leuke DIY projectjes die mooi gestyled en op de foto moesten. Maar zo leuk :-). Hebben we dat ook eens meegemaakt. Vijftien maart komt het boek uit en als je de foto's van achter de schermen bekijkt voorspelt dat alleen maar goeds :-) Hou mijn blog maar in de gaten want ik ga wat exemplaren mogen uitdelen!!

De foto's werden gemaakt door Yves Schepers 


13 opmerkingen:

 1. wat leuk!!! Dat zal wel een hele leuke dag geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een meer ideale fotolocatie voor een boek met die titel bestaat waarschijnlijk niet: een vrolijk huis met standaard een bende aanwezige kinderen. Achter de schermen ziet het er alvast heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat jullie huis mee in het boek komt ;) En aan kinderen geen tekort,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankbaarheid is de grootste weg naar geluk! Wat ben ik dankbaar dat ik jouw huis, jouw kinderen al jouw kleurrijke spullen mocht lenen voor één dag. Het kan niet anders dan een HAPPY boek worden! Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar kijk ik naar uit! In elk geval al goede herinneringen aan de fotograaf, dus erg benieuwd naar het effect van jouw vrolijke huis op zijn beelden! En fan van Lobke natuurlijk. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De fotograaf was fantastisch Riet, zeker in combinatie met het huis van Anne, haar geweldige kinderen én een topuitgeverij, kan niet anders dan een toppertje worden hé ;-) Thanks for the support!

   Verwijderen
 6. Ze kon zich volgens mij geen betere locatie wensen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie hebben daar dan natuurlijk ook het ideale huis voor hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit wordt aftellen naar 15 maart! Deze foto's beloven alvast veel goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat ziet er zalig uit dus ga ik zeker je blog verder in de gaten houden!!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen