zaterdag 23 januari 2016

Energie tanken in Living Room in Etterbeek

Volgens mij scheelt het niet veel of je zou je elke dag van het jaar in een ander adresje kunnen gaan ontbijten in Brussel. De leuke brunchadresjes schieten als paddenstoelen uit de grond. En nu wilt het lukken dat ik enorm veel energie krijg van lekkere ontbijtjes in combinatie met goed gezelschap, een lekkere latte, een goed gesprek en een hip interieur. Dus van zodra mijn agenda matcht met die van mijn (nu nog zwangere) zusje dan test ik maar al te graag samen met haar een nieuw adresje uit.
Deze keer nam ze mij mee naar Living Room. Een concept dat lekker eten combineert met het verkopen van leuke designspulletjes. Voor 15 euro ben je al gesteld met een volledig ontbijtje met granola, vers stokbrod, confituur, versgeperst fruitsap en een lekkere latte! Een heel eerlijke prijs en nog lekker ook!

Living Room - Place Jean Rey 8 - Etterbeek

5 opmerkingen:

  1. Ziet er een topadresje uit... inderdaad niets zo leuk als een keertje bij te tanken met een goed gesprek, een aanrader zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eentje om te onthouden! Ik ga ook liever ontbijten dan s avonds op resto!

    BeantwoordenVerwijderen