zondag 31 januari 2016

Zootropolis: een aanrader!Samen met mijn 3 oudste dochters trok ik dit weekend naar de avant-prèmière van Zootroplis. De laatste nieuwe disney film in Cinémea Galeries in de koninginnengalerij putteke Brussel. En ook al sprak de titel mij niet direct aan en had ik mijn 'ik-doe-dit-voor-de-kinderen' pet op (ik heb namelijk al genoeg kinderfilms gezien waar je als volwassenen niets aan hebt) was ik na de voorstelling helemaal om. Zootropolis is echt een leuke film. Geen flinterdun verhaaltje met wat beesten maar een film waar je ook als volwassene iets aan hebt. Deze film snijdt heel veel actuele thema's aan op kindermaat, met een heel mooie boodschap waar je daarna heel gemakkelijk over kan voortpraten met de kids. Echt een aanrader! Dank je Disney voor de uitnodiging. Wij hebben ervan genoten!

2 opmerkingen:

  1. Zag er leuke happening uit! Ze kunnen er wat van bij Disney!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een film waar ik met mijn meisjes naartoe moet!

    BeantwoordenVerwijderen