dinsdag 9 februari 2016

Skipret met LandalNa 10 jaar skivakanties te hebben doorgebracht in verschillende hotels met onze kids was dit de eerste keer dat we de formule van een huisje uitprobeerden. En als je het mij vraagt hadden we deze formule al gerust 10 jaar eerder mogen ontdekt hebben. Want zonder overdrijven...dit is de meest kindvriendelijke skivakantie die ik in ooit heb gedaan. Denk: huisjes aan de piste: check, zwembad met kinderplonsbadje: check, skischool op wandelafstand: check, geen babyfoongezever als je in de lobby zit: check, geen laat avondeten en buffetten: check, gezellig haardvuur in je huisje: check....kunnen aperietieven met 7 zonder steil achterover te vallen van de supplementen bij het afrekenen: check. Met andere woorden een absolute aanrader. En neem het van mij aan de voordelen die ik hierboven aanhaal hebben wij allemaal aan den lijve ondervonden hoe lastig het kan zijn als je deze niet hebt :-). Denk aan een skischool die op 20 minuten rijden ligt en dan merken bij aankomst dat je een skibot bent vergeten. Been there, done that :-).


Ps: Ook interesse? Via de site van Landal ontdek je hun ruim assortiment huisjes in skigebieden.

11 opmerkingen:

 1. Het ziet er ook gezellig uit! Huisje en kids ... Ik blijf het ook een top combi vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er super uit! Zou er daar nog kwalitatieve sneeuw zijn met Pasen? Het begint te kriebelen om een last minute te boeken voor pasen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wij hebben nu al verschillende jaren een chalet gehuurd voor de hele (schoon)familie en we vinden dat ook super. Dit jaar konden we zelfs met de ski's naar de skischool van ESF, wij stonden als eersten aan de pannenkoekenlift... en 's avonds voetjes onder tafel voor het lekkere eten van oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben daar ook al geweest waar jullie nu vakantie vieren. Zalig hé zo een huisje vlakbij de piste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er al eens aan gedacht om als copywriter voor een PR-bureau gaan te werken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reacties
  1. Oeps, blijkbaar te snel geweest :-D. Wat ik wilde schrijven is dat wij dit weekend ook naar een Landal huisje geweest zijn, ook voor de eerste keer. Het grootste voordeel vond ik is het niet gebonden zijn aan het ritme van anderen. En de afwas namen we er dan maar bij ;-)

   Verwijderen