vrijdag 19 februari 2016

Tanden poetsen!!Tanden poetsen!!! Heb je je tanden al gepoetst? Vergeet je tanden niet te poetsen eh. Eerst je tanden gaan poetsen....Je wilt niet weten hoe vaak deze zinnetjes door ons huis galmen :-). Ik kan het mij nu amper nog inbeelden dat ik ooit ook iemand nodig had die mij moest dwingen mijn tanden te poetsen. Het zou eerder een straf zijn voor mij om een dag mijn tanden niet te mogen poetsen :-). Maar om één of andere reden moet je tanden poetsen aanleren...en wij zitten hier volop in die fase. De investering meer dan waard natuurlijk. Want volgens mij is een mooi gebit een cadeau waar je de rest van je leven geniet van hebt. En dan komt natuurlijk ook de eerste beugel om de hoek komen kijken :-) Maar zo ver zijn we nog niet. We zitten voorlopig nog in de 'Frozen' en prinsessen omkoop periode (tandenborstels, tandpasta,bekertjes,...need I say more?)

9 opmerkingen:

 1. 😂 i know the feeling en dan zit je in de auto is er eentje halverwege de rit die meld dat ze haar tanden niet gepoetst heeft 😳

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar ... ;) Wel leuk dat ze het alle vijf samen kunnen doen , spaart wat tijd uit . Jong geleerd ... en ja, omkopen met ´speciallekes´ op de bekers en borstels mag zeker ingezet worden voor zoiets, zeker als het helpt .

  Kleine P.S. : ´de investering waarD´ > pas het gauw aan en wis mijn bericht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OMG...mijn grootste nachtmerrie...een dt-fout...:-) thanks voor het melden en neen ik wis je bericht niet. Mensen mogen weten dat ik verre van perfect ben ;-)

   Verwijderen
  2. ;) ook een nachtmerrie van mij , maar hey , we zijn inderdaad allemaal allesbehalve perfect !
   ´t Viel me zo op , dus dat wil toch zeggen dat ik op jouw blog nog maar bijzonder weinig schrijffouten tegen gekomen ben , hoor :) Soit , daarmee reageer ik ook nog eens . Ben zo´n typische ´stille lezer´, maar nog altijd trouwe fan <3

   Verwijderen
 3. Allemaal dezelfde tandenborstel ? Lijkt me lastig . Of staat hun naam er op ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er plakt een sticker op met hun naam. En soms heb ik zo hard geen zin in de discussie dat ze allemaal iets anders moeten kiezen :-). Heb nu éénmaal 4 frozenfans in huis :-)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen