donderdag 27 april 2017

Ons huis gaat internationaalVorige zomer kregen we het bezoek van het Duitse magazine Nido om ons interieur te fotograferen dat pas deze maand werd gepubliceerd. Wel grappig dat onze huidige woontoestand ondertussen ver verwijderd is van deze zomerse foto's :-). Kunnen ze na deze zomer nog eens terugkomen :-D. Voor diegene die Duits kunnen. Hieronder vind je het interview terug. Chance dat ik nog ongeveer wist wat ik gezegd had want mijn Duits gaat niet verder dan skivakantie Duits.

Foto's zijn van de hand van Mieke Verbylen.
12 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig tof huis! Doet me er aan denken dat ik dringend wat meer kleur in dat van ons moet brengen... Ik ben altijd bang om er een 'mikmak' van te maken als ik te veel combineer maar zo te zien brengt dat alleen maar meer sfeer in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw! Zo tof. Mijn Duits is ook niet fenomenaal, maar dat Villa Kunterbunt Villa Kakelbont betekent, dat weet ik nog net - en dat is toch wel een heel mooi compliment. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En grappig ook: wat jij met die kastjes hebt gedaan, stelde het lief hier ook ooit voor. Ik verklaarde hem zot (hoewel ik doorgaans niet vies ben van een raar en kleurrijk experiment). Ik moet hem toch gelijk geven, dat ziet er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ziet het er geweldig uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat ziet het er geweldig uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Anne! Deze post en de foto's zijn me altijd bijgebleven als inspiratie voor mijn eigen huisje. Eind deze maand is het eindelijk zo ver en verhuizen! Nu is het nog volop renoveren geblazen en zou ik graag dat leuke boompapier kunnen vinden. Kan jij een handje helpen aub?
  Rini

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Rini, dat papier is van Cole & Son. Gewoon even googelen en je vindt direct webshops die het verkopen. Grtjs en succes!

   Verwijderen
  2. Hey Rini, dat papier is van Cole & Son. Gewoon even googelen en je vindt direct webshops die het verkopen. Grtjs en succes!

   Verwijderen