zondag 28 mei 2017

AfkoelenIk ben fan van natuurwater en van lange warme dagen. Dus mixt beiden en je krijgt mijn ideale zomerdag. Hoe leuk is het dan niet dat je hiervoor geen honderden kilometers moet rijden en dat de weergoden dit lange hemelvaartsweekend gekozen hebben om ons te verwennen met zomerse temperaturen? Al moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf geen duik nam in het koude water :-) Geef mij maar een boek in het zonnetje :-) #koudwatervrees

5 opmerkingen:

  1. En waar is die mooie locatie te vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van de kant met een boek kijkend naar de kinderen die wel lekker zwemmen. Een goude dagje denk ik zo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van de kant met een boek kijkend naar de kinderen die wel lekker zwemmen. Een goude dagje denk ik zo

    BeantwoordenVerwijderen