dinsdag 9 mei 2017

Verwenmomentje voor mijn allerliefste mama


Je hebt er maar één dus je draagt er maar beter zorg voor :-). Zeker als het er eentje uit de duizend is
en ze zo'n grote steun is in dagelijkse ratrace met een groot gezin. Woensdagnamiddag opvang, logeerpartijtjes, inspringen als de kinderen ziek zijn. Niets is haar teveel. Dus vond ik dat mijn lieve mama absoluut eens zelf in de bloemetjes gezet mocht worden voor moederdag.

Toen ik zag dat e5 mode gratis personal shopperservice aanbiedt in hun experience stores in Aartselaar en Hasselt met tijdelijk extra visagie voor moederdag wist ik dat ik hiermee zwaar ging scoren. En is een cadeau dan niet dubbel zo leuk om te geven? In ieder geval is ons mama met keiveel tips en een een paar nieuwe outfits naar huis gegaan. De hipste mammie in town. En ik had het niet verwacht maar ook ik werd geïnspireerd en testte met succes een zwarte jumpsuit waar ik een instant crush mee had. Gelukkige moeder en dochter :-) Mission accomplished!

3 opmerkingen:

  1. amaai zo mooi! en ja, er zullen waarschijnlijk nog veel terechte reacties volgen als in "je ziet waar je looks vandaan komen!"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoop dat ik er even goed mag uitzien als ik de leeftijd van mijn mama heb :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een tof idee!Groot gelijk om je mama zo te verwennen want inderdaad heb je er maar één en dan nog zo'n mooie lieve!

    BeantwoordenVerwijderen