woensdag 17 mei 2017

Verjaren op de Kalmthoutse heide

Het is me de verjaardag wel dit jaar voor Lukas en Ella. Hun feestje voor de klas moesten ze een maand op voorhand geven omwille van de verbouwingen, Op de dag zelf vierden ze hun verjaardag met zelfgemaakte traktaties op school en nog eens zoveel weken later eindelijk het feest met de familie aangezien papavavijf in het buitenland zat. Maar van uitstel komt geen afstel. Meer nog ze kregen dit jaar geen gewoon verjaardagsfeestje maar eentje op de Kalmhoutse heide.

Toplocatie als je het mij vraagt. Pachtig natuurgebied net over de Nederlandse grens met als toemaatje dat je via de piknikfabrik een lekkere picknickmand kunt bestellen die dan klaarstaat op een vooraf afgesproken plek. Bij je bestelling krijg je een code mee waarmee je dan ter plaatse de koffer kan openmaken waardoor je op de prachtigste natuurplekjes kunt genieten van een lekkere picknick. En de verjaardagscadeautjes die moesten maar even mee naar de Noorderkempen. Gelukkig waren er twee rugzakken bij de cadeautjes. die konden al direct dienen. De éénwieler daarentegen :-)

7 opmerkingen:

 1. Hier ook wegens plaatsgebrek al alternatieve familiepicknickuitstapjes gedaan. Ze zijn telkens een hit! Al propte ik wel alle eten en andere dingen in een bolderwagen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit, nog gefeliciteerd :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super gezellig en lekker uit!En nu oefenen met de éénwieler!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mmm ziet er lekker uit en de omgeving prachtig!! Ga ik onthouden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een cool idee van die picknickmanden!

  BeantwoordenVerwijderen