maandag 3 juli 2017

De overtocht
Op reis met de boot, dat hadden we nog niet gehad. Fee was door het dolle heen dat we met de auto in de boot mochten rijden. Bij de 4 anderen was het script van Titanic talk of the town :-D. Niet dat ze schrik hadden dat we zouden zinken maar just in case vonden ze het wel handig om te weten of er genoeg reddingssloepen waren en of we 1ste of  2de klas reisden. (lekker economy trouwens;-). We hadden geluk met het weer en konden genieten van een prachtige zonsondergang op zee. En ondanks de spanning bij de kinderen zorgde de deining van de zee ervoor dat ze alle vijf snel in dromenland vertoefden. Bij het wakker worden zagen we de kust al en om half negen meerden we aan in Hull vanwaar we onze reis verder zetten naar 'the lake district'. Benieuwd welke reis we gaan maken? Hier vind je al een tipje van de sluier en anders gewoon verder volgen op instagram of deze blog :-)

Ps: Deze reis kwam er in samenwerking met Pharosreizen. Wil je meer weten hoe ik tov samenwerkingen sta? Hier vind je alle info terug.


7 opmerkingen:

 1. I am Hwa Jurong, a Reputable, Legitimate & an accredited money Lender. I provide all kind of loans locally & internationally to individual and companies. We offer loans at 2% interest rate annually without stress of securing the loan! E-mail: {hwajurong12@gmail.com or hwajrong11@yahoo.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's om de reis mee te starten! Heel veel plezier en ik kijk al uit naar het volgende verslagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The lakes zijn fantastisch!!! We zijn er nu ook een weekje. Als je nog een gaatje hebt, Lowther castle is ook een aanrader. Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's weer! O, en op die eerste opmerking zou ik echt ingaan, klinkt echt heel betrouwbaar;P LOL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geniet er lekker van. Ben er vroeger ook geweest. Zo mooi dat ik er best nog eens heen zou willen.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zit er echt zó geweldig uit! Ik moet maar eens te shop bij én Pharos én Décathlon :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wouw wat heerlijk die foto's zo lekker kleurrijk.

  BeantwoordenVerwijderen