vrijdag 10 november 2017

Green smoothiepower
Donkere avonden, sjaals en handschoenen, bladeren die van de bomen vallen. De zomer ligt al een tijdje achter ons. Misschien niet direct een moment dat je aan detox en groene smoothies denkt. Maar ik heb voor mijzelf gemerkt dat hij mij deugd doet om de dag te beginnen met zo'n vitamienenbommetje. Zelf als het buiten donker is en ik eigenlijk vooral een caffeïneshot nodig heb. Voor mij werkt het om 's avonds laat de smoothie te maken. Ik geniet er namelijk net iets te hard van elke minuut extra dat ik in bed kan blijven liggen. Maar als de smoothie klaarstaat in de frigo en ik hem gewoon de volgende dag even moet bijblenden lukt het wel om de nodige shot vitamines binnen te krijgen. En voel ik mij net iets minder schuldig als de rest van mijn goede voornemens de volgende uren als sneeuw voor de zon smelten. Hoezo tijd nemen om te lunchen, genoeg water drinken en gaan sporten? Ik heb wel al een verse groene hipster smoothie binnen deze morgen eh :-)

Benodigdheden

- 1 peer
- 1/2 komkommer
- 1 cm gember in stukjes gesneden
- 1 geperste limoen
- 250 gram brocolli
- 1 glas water
- Basilicum als afwerking

Bereidingswijze

Alles in de blender gooien en blenden die handel.

Smakelijk!

2 opmerkingen:

  1. Dat is dan gare broccoli vermoed ik of rauwe?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet me in heel veel bochten wringen om dit lekker te "lijken" vinden??? (Klopt deze zin wel?) Misschien dan toch eerst zelf maar eens proberen vooraleer ik mij een mening vorm? :-)
    Ik hoorde altijd dat je dat op het moment zelf moet maken, want dat anders de vitamientjes weg zijn. Niet dat ik je vroeger uit je bed zou willen krijgen hoor. Ik zou niet durven. ;-)
    Met een lichte vorm van twijfel wens ik je : "Smakelijk!".

    BeantwoordenVerwijderen