zondag 5 november 2017

Hartjes voor het Martinhal hotel in LissabonWij logeerden tijdens onze citytrip in Lissabon in het Martinhal familie hotel. Een hotel specifiek gericht op vakanties met gezinnen. En dat mag je letterlijk nemen, ik denk niet dat ik gasten heb gezien zonder kinderen J. Maar als je denkt dat je in een soort van disneyachtig complex beland bent kan ik je geruststellen, de kamers, het restaurant, het personeel geven je als ouder niet het gevoel dat je op het achterplan bent beland. Meer zelf, ik kreeg het omgekeerde gevoel. Het gevoel dat het hotel je je citytrip als ouders zo aangenaam mogelijk probeerde te maken. Daarvoor bieden ze een uitgebreid aanbod aan services met als stip op nummer één de kinderopvang en het feit dat er elke avond een filmavond is voor de kinderen waardoor je zelf even de stad kan induiken. Ik was zo’n babysitdienst in ieder geval nog niet tegengekomen in een cityhotel, een service dat zowel de kinderen als wijzelf heel erg apprecieerden. Ook het feit dat je je eigen appartementje hebt met een eigen keuken met afwasmachine/microgolf en dat je dit kan combineren met de voordelen van een hotel maakt dat ik het zelf zou zien zitten om met kleine kinderen en babytjes op citytrip te gaan. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik niet rouwing ben dat die periode alweer achter ons ligt J.

2 opmerkingen:

  1. wat ik me altijd afvraag ivm hotels dat babysit diensten aanbieden, of dat dat in meerdere talen beschikbaar is of niet. een babytje heeft vooral zorg nodig en liefde en daar speelt het taalverschil minder. Maar voor een kleuter kan dat al een grotere barrière zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heerlijk uit!
    Ik zag de boek TYPISCH TIENERS liggen op een foto. Is dit een aanrader?
    Groetjes, Nadine

    BeantwoordenVerwijderen