zondag 18 februari 2018

Verrassende last minute aperitiefhapjesZout en zoet, ik blijf dat een geweldige combinatie vinden. Gezouten karamel bijvoorbeeld...denk dat het dat is wat ik zou vragen voor mijn laatste avondmaal :-) Dus toen ze mij van TUC vroegen of ik voor hun actie #topyourtuc geen zin had om hun koekjes van een topping te voorzien wist ik direct dat ik iets wou proberen met een iets zoetere topping. Liefst ook iets dat in 1,2,3 klaar was. En kijk, het is ricotta, mango, honing en rozemarijn geworden. Moet wel eerlijk toegeven dat ik het eerste koekje beetje met dichtgeknepen billen probeerde maar man...was dit heeeerlijk!!! En dat was niet alleen mijn mening! Mijn kinderen zijn er al even zot van. Ik weet wat onze volgende gasten als aperitiefhapje gaan voorgeschoteld krijgen :-)

Benodigdheden

- Rozemarijn
- Mango
- Ricotta
- Honing
- TUC koekjes original

Bereidingswijze

- Smeer de TUC koekjes in met de ricotta
- Snij de mango en beleg elke koekje met een paar schijfjes
- Sprekel er wat honing over
- Werk af met een takje rozemarijn

Smakelijk!

1 opmerking:

  1. Zou je de mango, rozemarijn en honing ook onder de ricotta kunnen mengen en zo een dipsaus maken?

    BeantwoordenVerwijderen