woensdag 19 september 2018

AnanasbeignetsHoe lang was het alweer geleden dat we beignets aten? Nochtans zijn de kinderen er zot van en is het supersnel klaar. Toch 'vergeet' ik dat precies en belanden we elke keer weer bij pannenkoeken en wafels :-). Om nog een beetje in vakantiesfeer te blijven maakten we deze keer ananasbeignets. Als je voor ananas kiest uit blik i.p.v. appels dan skip je zelf nog eens de moeite die je moet doen om het fruit te schillen. Deze guilty pleasure is dus gigasnel klaar. Want daar horen deze ananasbeignets echt wel...bij de categorie heerlijk, gezellige guilty pleasures. Ook eens proberen? Hieronder alvast het recept:

Benodigdheden:

300 gram bloem
2 eieren (gesplitst)
1 glas spuitwater
220 ml zonnebloemolie
1 Del Monte blik ananas 

Recept:

Meng de bloem met de olie en de eierdooiers. Meng het opgeklopte eiwit erdoor en voeg het water toe. Meng tot een vloeibaar deeg. Dompel de ananasschijven in het deeg en frituur ze in een paar minuutjes goudgeel. (tip: best het netje uit de frituur halen anders blijft het deeg aan het mandje plakken) 

Ready! (Dat was nu toch echt poepsimpel en gigasnel eh :-))

Deze post kwam er in samenwerking met Del Monte. Zij hebben mij gevraagd om aan de dag te gaan met hun fruit in blik. And good to know: Op dit moment loopt er een wedstrijd bij Del Monte. Per blik ananas dat je nu koopt ontvang je een unieke code waarmee je kans maakt op het winnen van een geheel verzorgde reis naar Griekenland voor 4 personen of op één van de tien culinaire Griekenland pakketten.  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten