maandag 17 september 2018

We were moe :-) Een hart onder de riem voor alle jonge mama's en papa's!

Bij het terugzien van deze foto uit de oude doos blijft de vraag door mijn hoofd spoken hoe we dit ooit allemaal deden. Beide fulltime werkend, zwanger van een vijfde en vier peuters/kleuters mee op rondreis door Italië. Maar kijk dat is het geweldige aan ons geheugen, de goede herinneringen blijven de lastige worden door de tand der tijds vervaagd. Want dat het niet allemaal van een leien dakje liep daar mag je donder op zeggen. En het is bij het terugzien van deze intensieve periode bij mijn zus dat ik mij de bedenking maakte dat ik ooit ook chronisch vermoeid rondliep en dat een kwartiertje douchen al aanvoelde als uitzonderlijke me-time. Voor diegene die er middenin zitten wij zijn het levende bewijs dat deze periode van voorbijgaande aard is en dat er rustigere tijden (toch op slaapgebied) aanbreken. Periodes waar je je niet meer kan inbeelden dat je ooit met 5 gebroken uur slaap per nacht toekwam of naar het toilet moest vluchten om 5 minuutjes rust te hebben.

En daarom dat de campagne van spa met de lazy games ook zo heerlijk herkenbaar is. Want ja #wearemoe maar neen dit houdt ons niet tegen om creatief oplossingen te zoeken. Check deze speel-tshirt die Spa ontwikkelde om jonge ouders te ondersteunen en te tonen dat ze hen begrijpen. Jij ligt lekker op de grond een dutje te doen en je dochtertje speelt met de autootjes op je rug :-).


En dat de rust soms van korte duur is dat nemen we er dan maar bij zeker :-). Wil je meer inspiratie voor grappige lazy games? Of zelf een heus weekend slaap winnen? Check hier!

Ps: Deze blogpost kwam er in samenwerking met Spa die graag op deze manier hun lazy games campagne onder de aandacht willen brengen. 


1 opmerking: