woensdag 5 september 2018

Zo blij met deze fijne samenwerking en een give-away!Of ik interesse had om ambassadeur te worden van de webshop mad&moiselle? Daar moest ik geen twee keer over nadenken! Twee toffe madammen met smaak met een leuke selectie kinderkleding voor grotere kinderen? Want met mijn tienerdochters vind ik het een veel grotere uitdaging dan vroeger om leuke outfits te scoren dan toen ze nog ieniemie schattig waren. Gelukkig vertrouwen ze hun mama's smaak nog en heb ik best nog veel te bassen als het over kledingkeuzes gaat. Kan ik nog even genieten van hun privé stilist te zijn. Want stiekem vind ik dat wel allemaal heel leuk :-). Alleen jammer dat middelbare scholen kledingrestricties opleggen hoezo geen jumpsuits?

Enne...zin om ook een outfit te scoren? Doe dan zeker mee met de give-away op instagram waar ik een kledingbon van 100 euro mag weggeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten