maandag 25 november 2019

Postermanie in mijn appartementje

Van een nieuw appartement je thuis maken blijkt in praktijk toch soms een uitdaging. Want wat maakt dat je thuis je thuis is? Zeker als je zoals mijn situatie nu, week om week verhuist. Van het kleurrijke, volle huis met de kinderen naar een urban city life, vijfhoog in putteke Brussel? Gelukkig is inrichting wel iets dat ik graag doe, en weet ik uit ervaring dat 'tijd' nog altijd de beste saus is om een thuisgevoel te creëren. Tijd om de juiste accessoires te vinden, trouvailles op rommelmarkten te scoren en je interieur te laten groeien en blenden met je daily life.

Voor de posters in mijn appartement kwam ik terecht op de site van Desenio, een Scandinavische site met duizenden posters en kaders. Je vindt er ook heel veel inspiratiewanden die je helpen om de juiste keuzes te maken. Moest je geïnspireerd zijn door mijn keuze. Hieronder vind je de linken terug naar de desbetreffende posters.


https://desenio.be/be/nl/green-banana-leaves-poster
https://desenio.be/be/nl/boxer-with-mustache-p-21x30-cm
https://desenio.be/be/nl/beetle-small-p-13x18-cmPs: Deze post kwam er in samenwerking met Desenio, wil je weten hoe ik tegenover samenwerkingen sta? Check hier voor alle uitleg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten