dinsdag 4 november 2014

Hippe Pippi Langkous schoentjesBoeken, massa's boeken, beauty producten, geschenkjes, kleren, gsm's, speelgoed,tuintafels, tv's you name it en ik heb het al online besteld. Alles behalve kinderschoenen. Om de één of andere reden had ik het idee dat je geen kinderschoen kon kopen zonder dat je de voet van zoon of dochterlief er eerst in had gewurmd. Natuurlijk nadat je ze eerst allemaal mee naar de winkel had getrokken om daar supersnel een keuze te maken voor elke kind terwijl de 'vrije' kids heel de winkel aan het passen zijn (stressss, waarom heb ik geen 8 armen of voldoende gezag), af te rekenen om daarna in een auto te stappen vol met ballonnen. Soit, niet altijd even gemakkelijk om alleen schoenen te gaan kopen met 5 kids :-) Al gaat het met het ouder worden elk jaar een beetje gemakkelijker :-)

Maar bij deze is het rijk der kinderschoenen op het web voor me opengegaan want....
-Er bestaan ongelooflijk leuke webschoenenwinkeltjes (hier vind ik altijd mijn goesting)
-Er bestaan voetmeters, je meet aan de hand van dat papier de voeten van je kids, typt de centimeters in het daarvoor voorziene vakje en hop je hebt alle schoenen in de maat van je kind. Hoe goed is dat :-) Dus geen vrees voor te kleine of niet passende schoenen. En mijn eerste test met de schoenen voor ons Ella ging perfect.

Hier had ik een paar jaar geleden geld voor gegeven,...geloof me vrij :-)

13 opmerkingen:

 1. Hahaha! Geloof ik direct!
  Maar leuk geslaagd!
  Nog vier te gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kocht zelfs voor mezelf al schoenen bij Hippeschoentjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas werkt dat alleen maar goed als de voetjes geen hoge wreef hebben... Hier is het nog steeds schoenwinkelplezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ook probleem met hoge wreef... onlangs online schoenen gekocht en ons meneertje wil ze niet aandoen :( Het is nu dus zoeken naar lage winterschoenen, wat niet zo makkelijk blijkt.

   Verwijderen
  2. ik wou net hetzelfde zeggen. Allemaal goed en wel, maar met mijn dochters durf ik dat toch nog niet aan ze. Die hoge wreef is echt lastig!

   Verwijderen
 4. Ik ben ook al gezwicht! Lekker handig en altijd feest als er een pakje geleverd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie schoentjes hebben ze... Maar ik val achterover van de prijs, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik koop bijna al hun schoenen online. Meestal bij webshops die ook schoenen verkopen, maar gisteren kwam er een mooi pakket met twee paar schoenen toe van Raaf en Vos (Voor Thijs en Mats) en ik moet zeggen: die schoenen zijn ook TOP.
  Ze hebben ze vandaag al aan!
  En ja. Zelf ben ik ook een online shopper. Zelfs behangpapier koop ik tegenwoordig online.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En hm hm. Dat van dat winkelgedoe herken ik heel erg. In het zweet staan, kinderen die schoenen van de rekken gehaald hebben of in de etalage zitten en bij het naar huis rijden garantie een hoop ballonnen.

   Verwijderen
 7. Pippi Langkous + mijn jongste = scoren... en Hippe Schoentjes, dat is hier twee straten verder... gevaarlijk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben nog geen grote koper online,hier en daar eens een stofje,tickets voor het een of andere concert maar met een dochter van 17 in huis heb ik vorige week toch ook schoenen online gekocht... ;-) wie weet wat er nog allemaal gaat volgen.

  BeantwoordenVerwijderen