dinsdag 25 november 2014

Op cursus bij Helen B'Als ik ooit eens tijd ga hebben dan....volg ik elke dag workshops en cursussen tot ik erbij neerval. Zalig vind ik dat. Mij onderdompelen in iets nieuws, creatieve mensen leren kennen, geïnspireerd worden, mezelf uitdagen. Hiermee laad ik mijn batterijen terug op. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld toen mijn lieve zus mij meevroeg voor een workshop zeefdrukken bij Helen B. Als fan van haar illustraties en porselein vond ik het helemaal geweldig om van haar de zeefdruktechnieken aan te leren. De workshop ging trouwens door in haar atelier.(hoe leuk is dat niet :-)) En ook al is mijn berensnoet een echte beginnersprint...de voldoening die ik ervan kreeg was volgens mij minstens zo groot als bij een echte pro :-)

6 opmerkingen:

 1. zalig! Ik zie helaas enkel de workshop 'werken met transfers' op haar website staan..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga zaterdag een soortgelijke cursus volgen bij Urlaub in Utrecht! Ik heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! En dan de voldoening als je met iets knap & zelfgemaakt huiswaarts keert.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben afgelopen maandag een workshop gaan doen om te leren stempels maken en heb er een leuke avond gehad,2 stempels gemaakt en enkele uurtjes zonder zorgen/piekeren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen