zondag 7 december 2014

Aan het dromen van een witte kerst
Hij stond hier eigenlijk al een weekje maar nu mag het officieel. It's christmastime. Volgens mij de gezelligste periode van het jaar en ook al moet ik werken tijdens de kerstvakantie, ik heb heel de kerstperiode lang een soort vakantiegevoel. Koekjes bakken, het huis versieren, cadeautjes kopen, naar foute kerstliedjes luisteren en foute kerstfilms zien. I love it. En ik heb de microbe al doorgegeven als ik Lola luidkeels 'al I want for krismess is joehoe' hoor zingen :-) en ze heel lief een paar kerstballen komt vragen om haar kamer te versieren. Moest er al sneeuw hebben gelegen op ons huis, het was ter plekke gesmolten :-)

11 opmerkingen:

 1. oh love it to! Das zo een gezellige periode eh! Ik baal al 2 jaar dat ik geen boom kan zetten wegens geen plek met de verzorgingstafel van mijn kleine nena! Maar volgend jaar, dan gaan we er compleet voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah, ik word altijd vrolijk van al die heldere kleuren in jouw foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kerstgevoel is zalig hé! Ik verkeer momenteel in dezelfde toestand! 'Last christmas I gave you my heart...' schalt hier uit de boxen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie boom! Ik wou wachten tot de sint voorbij was om die van ons te zetten,maar deze week ga ik ervoor! Ik heb je trouwens ook geTAGed op mijn blog. grts

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke boom!! Nu nog wachten op die sneeuw...(en dan niet weer laten smelten hè ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel toevallig kwam ik op jouw blog terecht en volledig in de ban van de mooie kleuren, de leuke foto's en de eerlijkheid van je blog, ben ik blijven verder lezen. Of eerder 'terug lezen' want ik lees van achter naar voor. Bij deze post moest ik - ondanks dat het bijna een jaar geleden is - toch eindelijk een reactie plaatsen... Ik vind het heerlijk dat Sinterklaas op de eerste foto op bezoek is bij kindeke Jezus :)

  BeantwoordenVerwijderen