zaterdag 13 december 2014

Allemaal aan de krijtstift

Wat een leuke uitvinding is die krijtstift! Volgens mij het kerst-item van 2014. Niets nieuws onder de zon hoor ik jullie denken en inderdaad het bestaat al veel langer dan vandaag maar nu hebben we het pas ten huize mamavanvijf ontdekt. En het is super snel en easy...(mijn favoriete woorden se ;-)). Je kan namelijk met die stift op gladde ondergronden schrijven en daarna met een vochtige doek wegnemen. Dus geen gedoe en troep. De kids kunnen 'loos gehen' zonder sporen achter te laten. Waar blijven die ruiten, appelmoesbokalen of geschenkjes? Niets is nog veilig voor de krijtstiftmanie, alleen van de muren moeten ze afblijven :-)
Je kan deze krijtstiften vinden in de meeste hobbyzaken en ze zijn gelukkig helemaal niet duur.
Hier zie je een voorbeeld van een krijtstifttekening van iemand die echt kan tekenen :-).

7 opmerkingen:

 1. Grappig, al vaker gezien maar ik heb m nog steeds niet ;-)
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUPER LEUK! Waar vind je die en practisch vraagje...maakt het geen vlekken op de kleertjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, ik heb er ook een sinds deze week. Wist je dat je allerlei kleuren hebt? Dat zijn dan de glasstiften, uitwisbaar op een gladde ondergrond. De krijtstift is ook erg leuk en handig op een krijtbord :).

  Liefs,
  Hanneke maakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat er zo veel mogelijkheden waren, meteen op mijn verlanglijstje gezet. Dank voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nooit aan gedacht om daarmee op het raam te tekenen.
  Morgen ga ik een krijtstift kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bij Flying Tiger hebben ze die ook, spotgoedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. volgens mij heb ik er ook nog ene in de schuif liggen, misschien nog eens bovenhalen. Merci voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen