donderdag 11 december 2014

Beelden van een groot gezinEn we houden vol. De derde post met beelden van een groot gezin. Deze maand, de plaids die overal door ons huis zweven, de pot havermout op zaterdagochtend, fruit schillen voor vijf kinderen, (de oudsten kunnen het wel al zelf maar dan ligt de helft van de appel in de vuilbak :-)) en op de laatste foto de 10 voeten die ik regelmatig moet controleren of de nagels wel geknipt zijn. Heb het uitgerekend...dat zijn welgeteld 120 nagels (de mijn incluis) die ik moet knippen of controleren dat ze geknipt zijn en ik kan u verzekeren, tegen dat ge rond zijt kunt ge bijna opnieuw beginnen  :-)

16 opmerkingen:

 1. Die laatste foto is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je dit lang blijft doen. Deze foto's delen. Ik vind ze geweldig! Liefs van een trouwe volger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig! Elke keer als ik jou foto's zie, krijg ik zin in nog een kind ;-)
  http://www.leukewereld.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke voetjesfoto... hoop dat de voetjes allemaal netjes gewassen waren... heb ik hier zelf wel wat probleempjes mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!!! hartje voor de voetjesfoto inderdaad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om hier ook eens te kunnen komen piepen. Ik heb vandaag ook weer met je mee gedaan met Beelden van een groot gezin ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof die leuke foto's van je gezin,vooral de laatste.En ook fijn om te zien dat er nog anderen zijn die havermoutpap eten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super die foto met die 10 voetjes en 50 kortgeknipte nageltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rondslingerende plaids, ja, maar wel mooie precies ! De foto's zijn trouwens helemaal de max !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke fotos!! Knap hoor zo een groot gezin! Vind 2 kinderen al zwaar!!

  BeantwoordenVerwijderen