woensdag 2 september 2015

Snelle oplossingen voor alledag





Tussen de soep en de patatten...daartussen kan ne mens al ne keer iets doen, is het niet? Want zeg nu zelf wanneer hebt ge anders tijd voor die uitstelklusjes zoals zijnde: broeken repareren. Om één of andere reden zijn het altijd dezelfde klusjes die blijven liggen en bots ik dagelijks op een stapel kapotte broeken die ik dringend moet herstellen. Weken aan een stuk blijven ze liggen...(kan ook handig zijn om te wachten tot ze te klein zijn natuurlijk :-)) tot ik het zoo beu ben dat ik het ineens onmiddellijk moet doen...het strijkijzer neem, de wasmand negeer, de strijkapplicaties erbij pak en de broeken gewoon op een overvolle, rommelige bureau strijk (na eerst wat gerief opzij te hebben geduwd:-)). Gelukkig dat de strijkapplicaties opstrijken een fluitje van een cent is maar iets zegt mij dat het misschien wel eens gemakkelijker kan gaan op een strijkplank. En dat ik volgende keer mijn bureau moet oprommelen :-)

11 opmerkingen:

 1. oh dat zou ik ook's moeten doen. Ik smijt die broeken altijd weg :-s

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tijd ben ik hier voorbij maar wel leuk gedaan en welke rommel?Het mag toch gezien worden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je een keramische kookplaat hebt, is het veiliger op de kookplaat. Die kan tegen de warmte :-). Zeer zeer zeer herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi herkenbaar, dat gevoel dat je ineens het gevoel krijgt dat dat NU moet! Knappe oplossing. Komen die van Veritas?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Woohoo, deze komen van creapatch.be. Op haar site vind je een heel assortiment aan strijkapplicaties.

   grtjs

   Anne

   Verwijderen
 5. Ik ben ook fan van de knielappen van Chicken and Rhythm! Mooi, stevig én kleurrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee zenne, dat hoort zo, applicaties moet je opstrijken op een harde ondergrond. Op de strijkplank komt dat niet goed, dan lost je applicatie gegarandeerd na enkele wasbeurten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier is ook de kookplaat de strijkapplicatieplek bij uitstek. Inductie weliswaar. Werkt heel goed, tenzij er nog resten avondeten aankoeken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh geweldig, zelfs jou foto's met 'rommelig bureau' zijn kei leuk om naar te kijken :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha we leerden weer wat bij! En hoera voor ordelijke rommel!

  BeantwoordenVerwijderen