zaterdag 3 oktober 2015

Definitly a goldfishlover
Al 4 jaar ben ik klant bij Eva en ik heb dan ook van dichtbij kunnen zien hoe haar leuk en klein webshopje is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de online kidsshops. Met een heel leuk aanbod voor oudere kids. En met vanaf nu, als kers op de taart, een eigen stenen winkel. Hoe cool is dat :-). Zeker als je weet dat ze, op een voor mij, toplocatie gelegen is, namelijk naast mijn favoriete kledingwinkel Lily. Met andere woorden, de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Mechelen is een zeer gevaarlijke straat voor mij...ik kan het misschien beter de help-mijn-geld-vliegt-de-deur-uit-straat noemen.

6 opmerkingen:

 1. Iets anders. .. zijn er eigenlijk toffe kledingwinkels in Vilvoorde (ik heb altijd het gevoel van niet maar misschien ken ik ze gewoon niet).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iets anders. .. zijn er eigenlijk toffe kledingwinkels in Vilvoorde (ik heb altijd het gevoel van niet maar misschien ken ik ze gewoon niet).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh, wat een mooie website en wat een leuke kleertjes! Wel een beetje buiten mijn budget :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie website met interessante berichten en ook over Mechelen, tof. Ik ga zeker je blog volgen Mama van Vijf. Mag ik je misschien ook mijn website over Mechelen voorstellen http://www.mechelen.traveltopper.eu. Bedankt en tot weldra

  BeantwoordenVerwijderen