zondag 4 oktober 2015

Ruim je kamer op!
Awel dees is nu eens één van mijn snelste blogposts ooit. Gewoon een toertje in huis op een mooie zondagmiddag in oktober terwijl de 4 oudsten naar de chiro zijn. Alles peis en vree zou je denken. En misschien moet ik mij daar ook gewoon aan vasthouden, alle deuren sluiten en genieten van het goede weer, de krant en mijn latte op mijn terras. :-) 
Relativeren...het is toch een praktische eigenschap in een groot gezin ;-)

17 opmerkingen:

 1. Het leven zoals het is, kamers waarin geleefd wordt, dat is toch prachtig op zichzelf !
  Ik zie hier absoluut geen nood tot opruimen, mijn naaihoek ligt er 100 keer erger bij,
  dus genieten van de latte en de krant en het zonnetje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die rommel valt mij nog heel erg mee hoor. Hier zien de kinderkamers er vaak erger uit... dus inderdaad genieten van het mooie weer en relativeren. Groot gelijk heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het nog meevallen :-). Zelf probeer ik mij van de kinderkamers zo weinig mogelijk aan te trekken. Ik erger mij alleen wanneer ze plots met overvolle wasmanden naar beneden komen (de groten!)en dan verbaasd zijn dat de kleintjes altijd propere kleren hebben en zij niet. Jaja!
  Af en toe eisen we hier weleens dat ze hun troep opruimen omdat er iemand moet werken op die kamer of je de deur amper nog open krijgt :p.
  Maar het hoort bij kinderen.
  Beneden heb ik me lang niet gestoord aan al die rommel, maar nu met ouder te worden wil ik eindelijk eens wat meer een opgeruimd huis. Wat natuurlijk nooit lang duurt...Maar we hebben wel al veel minder speelgoed dan vroeger en daar ben ik blij om. Ons kinderen spelen altijd met dezelfde dingen en daar is genoeg van. Waar ze nooit naar kijken of waar ons jongste bijvoorbeeld te groot voor geworden is gaat meteen weg naar de kringloop. Ik kan het nu wat binnen de perken houden, maar ge wilt onze kelder niet zien :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de perfecte blogpost om dat "droomleven " waar je het gisteren over had een beetje bij te stellen. ik ken niemand anders die van een rommelige kamer nog altijd zo mooie foto's kan maken. fijn om je te horen spreken gisteren. een aantal dingen die je zei zijn me echt bijgebleven en ga ik zeker meenemen in de toekomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie hebben zelfs stijlvolle rommel! :-)
  Dat gezegd zijnde, heel herkenbaar. Ik wil dan de boel gewoon de boel laten en iets gaan doen "voor mijzelf" maar dan denk ik "laat ik nog snel dat opruimen. en ook nog dat, en ooh ook dat' en voor ik het weet is de me-time alweer gepasseerd, en is de rommel 10 minuten later terug overal in huis verspreid aangezien mijn dochter daar wel weg mee weet (en ik heb er dan maar twee, geen vijf :-) :-) :-) )
  Dus ik zou zeggen, go for the latté ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tel ik nou 6 bedden/slaapplekken ipv 5? Het ziet er wel heel vrolijk uit allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kamers, ook al zijn ze rommelig. Lijkt me een gezellige bende!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ik vind vooral de laatste foto leuk! Die is duidelijk aan het genieten van "het rijk voor haar alleen"...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rommel valt nog mee vind ik... Van de situatie hier in huis durf ik zelfs geen foto's nemen 😕

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het er gezellig en vrolijk uitzien, mooie kleurtjes! (Masr wat is de chiro?!)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Yep, we hebben een bed op overschot :-). Is voor als er vriendejs blijven slapen.

   Verwijderen
 12. Vroeger was het speelgoed van de 4 oudsten, nu enkel nog van de jongste. Hij is 7 en kent er wat van hoor. Maar op de groten hun kamers is het niet beter : o-ver-al papieren, WII toestanden, verpakkingen allerlei,...de oudste woont nu samen en daar valt het mee, dus ooit komt het goed. Ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zelfs met rommel ziet het er nog stijlvol uit, en dan ook nog eens supergezellig. Ik zou me zo bij je dochter zetten om mee te spelen. Ze heeft het rijk alleen!
  Mooi om de monominiprints aan de muur te zien. (Ontwerp van mijn zusje)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hihi ken dat ....als het zondagavond is opgeruimd is het hier goed ....

  BeantwoordenVerwijderen