woensdag 7 oktober 2015

Mooie vooruitzichten!!

Van mooie vooruitzichten gesproken! Ik ben zomaar eventjes door Goodyear uitgenodigd om deel te nemen aan hun 'Made to feel good'- roadtrip samen met nog een aantal andere internationale mamabloggers :-).
Gedurende 2 dagen gaan we ondergedompeld worden in een programma waar de focus ligt op safety, comfort en feeling good met een heuse slipcursus waar ik heel benieuwd naar ben. Eens zien of die winterbanden de investering waard zijn :-). In ieder geval mijn valies is klaar. Nu zien dat ik mij morgenvroeg niet overslaap :-). Al is dat vroeg opstaan een kleine moeite als je ziet wat er allemaal op de planning staat!
Wil je meer weten? Volg mij dan zeker op Instagram of  Facebook 

6 opmerkingen:

 1. Amai. Gji leeft het leven da 't 98 % van de 'mama's' zich zouden wensen. Enjoy! zou ik zeggen.
  Steek ons ogen maar uit ;-).
  BTW. Het is je gegund 'baby' :p. YOLO.

  Tof !!
  Ik ben kei benieuwd naar het verslag :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe spannend zeg!Ben benieuwd naar je verslagje over je uitstapje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Geniet ervan! Twee dagen weg met alleen al wat leuke magazines in die valies zouden al voor comfort en feeling good zorgen bij mij denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen