zaterdag 5 december 2015

Vol verwachting klopt ons hart

Volgens mij is er geen spannendere periode in het jaar voor een kind dan de avond voordat Sinterklaas komt. En wij hebben het geluk dat er hier ten huize nog 3 kinderen helemaal in de ban zijn van het Sinterklaasverhaal. Al vrees ik dat er stilletjes aan barsten komen in het geloof bij Lukas en Ella. Vragen als: "waarom koop jij nu mandarijntjes mama...de sint brengt er toch ook en dan gaan we er veel te veel hebben :-)", "gaat de Sint ook naar de Ikea?" "en waarom krijgen mijn allochtone vriendjes geen sinterklaas thuis?" maken dat ik vrees dat ze we het ze binnenkort toch gaan moeten vertellen. Maar zo ver zijn we nog niet. Dit jaar hebben we nog heerlijk kunnen genieten van de briefjes, de onschuld, de verlangens en de spanning.

En aangezien wij zo goed als alles hebben in huis is het elke keer weer een grote uitdaging wat de sint dit jaar weer zal brengen. De nadruk lag dit jaar op spelletjes, boeken en kledij. Hieronder het lijstje voor zij die nog cadeau-inspiratie zoeken ;-)

Boeken:


Spelletjes:

Nintendo met tomadachi spelletje (drie keer raden wat de favoriet van de kids was)

En daarnaast:

Berlin Boombox ( mijn favoriet :-))

En lekkere mandarijntes en Neuhaus chocolade ;-)...mmmmmm

Tot volgend jaar Sinterklaas! 

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk! En veel! :) Ziet er supergezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe buit en mooie foto's! Dat briefje is zoooo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die Sint lief geweest voor jullie! Bij ons komt hij vannacht...spannend! Hopelijk morgen ook zo'n leuk verslag op mijn blogje ;-). Geniet ervan! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een feest! Ik zou ook wel zulke mooie cadeautjes willen krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot feest! Bij ons geloven ze er nog alle drie in. Ik ben benieuwd hoelang het nog gaat duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat ziet eruit als 1 groot feest! maar wil er ook een kanttekening bij plaatsen: wat een overvloed en overdaad aan kado's. ik snap dat jullie hard werken en de kinderen willen verwennen maar is dit niet wat veel? ik heb zelf ook 5 kinderen en zou denk ik nog niet eens de helft kunnen bekostigen, daarnaast: is dit allemaal nodig, zijn ze niet met minder tevreden?

  BeantwoordenVerwijderen