zondag 8 mei 2016

MoederkesdagMoederkesdag, de dag waar je kinderen hun mamaliefde proberen om te zetten in zelfgemaakt cadeautjes en versjes. En elk jaar is het met een krop in de keel dat ik geniet van zoveel kindergeluk.
Weet je, er zijn zoveel momenten dat mensen vragen: 5 kinderen, hoe doe je dat toch. En vaak beaam ik dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. Maar als er nu een moment is dat het moederschap rozengeur is met de hoofdletter R dan is het op moederkesdag. Zalig vind ik het als ik zie hoe de kinderen in kleine details opmerken wat hun mama leuk vindt. Theezakje in een hartje met mijn lievelingsthee (smelt), een versierde totebag, "want mama dat vind jij toch een coole sjakosj eh" (smeltsmelt), en "mama we zijn wilde onkruidbloemen gaan plukken want die vind jij toch de mooiste" (smeltsmeltsmelt)  tot "mama, we hebben alleen gezonde dinges klaargemaakt want dat vind jij belangrijk eh" (smeltsmeltsmeltsmelt). En het is misschien dat wat mij helemaal week maakt, het gevoel gewaardeerd te worden door mij kinderen om wie ik ben en om wie ik voor hun ben. En daar kan zo hard geen geld van de wereld tegen op! 

Ps: en een dikke dikke dikke duim voor de beste papa van de wereld die de logistiek en de coördinatie van dit fantastische moederkesdagontbijt een beetje heeft opgevolgd terwijl ik uitgebreid mocht uitslapen en soezen met het zonneke op mijn gezicht :-):-)

9 opmerkingen:

 1. Dat voetje erbij op die laatste foto ... uberschattig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige Moederdag heb jij gehad ;) Lief en vertederend!Mijn schatjes hebben ook aan mij gedacht,ik ben ook blij ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig. Daarom alleen al zou je 5 kindjes willen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's van jouw Moederdag gisteren! Het zag er fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heerlijk!!

  Ik had ook een zalige moederkesdag, nooit gedacht dat ik 8u uitslapen zou noemen en dat zelfs met een grote glimlach :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heerlijk!!

  Ik had ook een zalige moederkesdag, nooit gedacht dat ik 8u uitslapen zou noemen en dat zelfs met een grote glimlach :D

  BeantwoordenVerwijderen