zondag 29 mei 2016

Quality time in de bergen

Elk jaar probeer ik samen met papavanvijf een weekendje of twee te ontsnappen aan de ratrace van ons dagelijkse leven en te investeren in qualitytime met just the two of us. Heel vaak valt de keuze op één of andere citytrip maar deze keer wouden we echt tijd voor elkaar en viel de keuze op een wandelweekendje in Oostenrijk. Gewoon wij twee en de bergen. Soms moet het niet meer zijn :-). Ideaal om diepe gesprekken te hebben waar je in het gewone leven zo weinig tijd voor hebt. 
Met de auto ben je vrij snel in Oostenrijk. Zeker als je 's avonds vertrekt, een paar kussens en dekens in de koffer smijt om dan als je te moe bent een paar uurtjes bij te slapen op een snelwegparking. Op deze manier verlies je het minste tijd en heb je optimaal de tijd om te genieten vanaf de eerste dag. Logeren deden we in het populaire en hippe Mama Thresl hotel en met populair bedoel ik echt populair. Wij boekten deze vakantie bijna 6 maanden geleden en dan spreken we over het zomerseizoen. Voor de winter moet je nog sneller zijn. Maar als je een plaatsje weet te bemachtigen ga je het je zeker niet beklagen. Al was het maar omwille van het ongelooflijk uitgebreid en gezond ontbijtbuffet! 

14 opmerkingen:

 1. Heerlijk zeg, tijd voor elkaar is zo kostbaar!! Wat mooi daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh dat is zo belangrijk hè.
  Prachtigen foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh dat is zo belangrijk hè.
  Prachtigen foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En de zon was blijkbaar ook van de partij ... zoveel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En de zon was blijkbaar ook van de partij ... zoveel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Groot gelijk om af en toe tijd voor jullie tweetjes in te lassen.Wat een mooie foto's van de natuur daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er zalig uit! Dat hotelletje gaan we zeker pinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knappe foto's! Duidelijk genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow. Lijkt me inderdaad heerlijk. Superhotel in zalige omgeving ziet dat er uit. En wat een geluk dat je je kindjes kan uitbesteden. Dat moet ik toch ook eens proberen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op die ene foto zie ik zo Maria de berg afwandelen: "The hills are alive..." :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Af, gewoon af, en nu wil ik ooooooook op vakantie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag al wat verschijnen op IG maar je bewaarde het beste,...en tijd voor elkaar zoooo belangrijk, al was het in een hut.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoe Mijn leven was Transform van gras naar Grace (Lexieloancompany@yahoo.com) !!!

  My Name is Nicole Marie, ik woon in de VS en het leven de moeite waard is comfortabel wonen voor mij en mijn familie nu en ik heb echt nog nooit goedheid getoond me dit veel gezien in mijn leven, want ik ben een worstelende moeder met twee kinderen en ik heb al gaan door een ernstig probleem als mijn man geconfronteerd met een vreselijk ongeluk afgelopen twee weken, en de artsen zegt dat hij nodig heeft om een ​​delicate operatie ondergaan voor hem om te kunnen weer lopen en ik kon niet veroorloven de rekening voor zijn operatie toen ik ging naar de bank voor een lening en ze zet me neer waarin staat dat ik heb geen credit card, van daar liep ik naar mijn vader en hij was niet in staat om me te helpen, dan toen ik was aan het surfen yahoo Answers en ik kwam in een God vrezende man (de heer Martinez Lexie), die voorziet in leningen tegen een betaalbare rente en ik heb gehoord over zo veel oplichting op het internet vooral Afrika, maar op dit mijn wanhopige situatie, ik had geen andere keus dan om het een poging te wijten aan het feit dat het bedrijf uit de Verenigde State van Amerika, en verrassend het was allemaal als een droom, kreeg ik een lening van $ 82,000.00 USD en ik betaalde voor mijn man operatie en ik dank God dat vandaag is hij in orde is en kan lopen, mijn familie is blij en ik zei tegen mezelf dat ik zal schreeuwen om de wereld de wonderen deze grote en God vrezende Man heer Martinez Lexie deed voor mij en mijn familie; dus als iemand is in echte en ernstige nood aan een lening dan contact met deze God vrezend man via e-mail: (Lexieloancompany@yahoo.com) of tekst: 18168926958 of via het bedrijf Website: http://lexieloans.bravesites.com thanks

  BeantwoordenVerwijderen